Mám časté problémy z močovým mechúrom ako takým. V kuse mám zápal močovéhomechúra často mám krv moči ako aj bacil s názvom e-coli ktorý parádne vie ubližovať.Vyskúšala som všetko NAOZAJ všetko a nepomáha. Moja gynekologička poradila užívať Homeopatické lieky lenže neviem ktoré by pomihli tak by som Vás poprosila poradiť čo by som mala robiť /urológ absolvovaný viac krát a nič iba kým berem abntibiotiká )Za radu vo pred ďakujem
Častý zapal močového mechúra
sova,kameron-vyhľadajte akupunktúru,tá si s tým určite poradí
Prosim oradu aj pre seba.Mam podobny problem s e.ccolli-dlhodobo-4 roky, vzdy ma preliecuju, stale sa mi to vracia,ale teraz ma uz bolia aj uzliny po celom tele.Co mam robiť? Som zufala, nechcem zomriet na rakovinu!Pomoze mi , prosim, ak viete niekto k tomu zaujat seriozne stanovisko.Dakujem
Prasličkový kúpeľ:
100g prasličky zaliať dvoma dcl horúcej vody, lúhovať 2 hodiny. Potom priviesť do varu a variť 15 minút. Precedený odvar vliať do pripraveného kúpeľa s teplotou 38 stupňov. Kúpať sa 15 minút, potom sa ešte na hodinu zabaliť do deky.
Po liekoch predpisovaných na zápal mechúra je dobré aspoň 2 hodiny počkať s pitím kávy, čierneho čaju, koly.
no ja ked som mala zapal mocaku tak som uzivala bismoral alebo tabletky niolicin a tie mi zabrali a tiez som mala krv v moci ja som sa s tym trapila asi rok a tie niolicin tabletky zabrali za dva dni nic ma nebolelo , a hlavne je dolezite ak mas nahodou sex tak hned po sexe sa ibaj umyt tam dolu lebo niektory proste vies ako to je si v posteli neponahlas sa s tym a potom vselijake mikroorganizmi sa ti tam dostanu do trubice a je to nachylne na zapal tak treba s tym hned letiet umyt a hlavne teplo sa obliekaj homeopatika neviem ale ten niolicin alebo nolicin tabletky zabrali u mna a to som mala strasne bolesti vazne
kameron poslala so ti mail, prečítaj si ho.