Sama a psychicky na dne, kto poradi

Príspevok v téme: Sama a psychicky na dne, kto poradi
z.vero

ako to myslim?? Mam dvojrocne dvojicky, o ktore sa staram sama.s ich otcom udrziavame skor sporadicky kontakt kvoli nim a budem uprimna, obcas kvoli mojim potrebam. Mam 32 rokov, zijem bez lasky a ten obcasny telesny kontakt proste potrebujem. Moja cela rodina je daleko, pretoze zijem v zahranici. Kamaratky, ktore son mala uz nemam, lebo bud nemaju deti alebo maju uz odrastnene deti a akosi ich to so mnou a mojimi vichricami ocividne nebavi. Do roboty nechodim, lebo baby pojdu do skolky az od troch a ja nemam inu opatrovatelsku moznost. Takze som uz tri roky (ratam aj tehotenstvo) sama samucicka.... uz nevladze!!! Chybaju mi city, priatelske, milenecke, rodinne.... chyba mi NIEKTO. Ako by ste to riesili??? Poradte, prosim!!!

este doplnim, co sa tyka muzov, ani pes po mne nestekne, ked ma furt vidia behat len s deckami aj napriek tomu, ze vyzeram celkom obstojne... co sa tyka kamaratiek, skusala som aj cez inzeraty najst mamicky kamosky, ale ozyvali sa mi len lesbicky, aj ked som vyslovene napisala, co hladam... nic proti homosexualom, ja som ale hetero...

z.vero

Praveze ma torzi aj kvoli detom... chcela by som, aby mali zazitky s kamaratmi, inymi detmi... napr. Zoo, plavaren atd... samozrejme, idem s nimi aj sama... ale to nie je ono... sme stale len my tri totalne izolovane

z.vero

V ziadnom pripade moje deti nevinim. Milujem ich nadovsetko na svete, strasne som ich chcela. Len som si mydlela, ze to bude ine co sa tyka spolocnych aktivit s kamiskami a samozrejmecdetmi. No oni by chodili po veceroch kade tade a ja o to nemsm zaujem. Chcem cas venovat detom. To ale ony nechapu, maju iny nazor na materstvo a preto som vlastne prisla o kamosky. To je len konstatovanie, ziadna staznost.O take ani nestojim.A aj si myslim, ze to najlepsie pre ne je byt so mnou, preto som ich do skolky prihlasila az od troch. Keby som ich nemala, tak len potom by som bola uplne sama. Fb uz mam vyskusane, neprinieslo vytuzeny vysledok. :-( to nie je tak, ze sa len stazujem a nic preto, aby som nieco zmenila nerobim. Uz som skussla fakt vselico mozne, ale nejako tonikdy neklapne. Preto skusam aj vas. Mozno niekto poradi, co mna este nenapadlo.

Fleur-de-lis

ja si myslím, že je dobré ak je mama s deťmi. Jasle im nedajú takú starostlivosť, lásku, pozornosť akú potrebujú k zdravému vývinu. Teda v prípade, že je mama naozaj dobrou mamou. Tu mám trochu pocit, že deti viníš za to, že si sama? Oni ale nie sú na vine. Tvoj život je taký akým si ho sama robíš.
A napríklad fb si skúšala? Sú tam stránky Slovákov a Čechov v zahraničí, tak si nájdi svoje mesto a daj o sebe vedieť alebo ty skontaktuj rovno niekoho.
Alebo si pohľadaj či v okolí nie sú nejaké aktivity pre mamy s deťmi, nejaké krúžky v centrách, niečo kde by ste išli spolu a zároveň spoznali ďalšie mamičky.

nunii

Ahoj a co keby si dala deti do jasli? Ked si najdes pracu alebo niaku zalubu urcite sa najdu kamaratky alebo niaky priatel. V hociakej spolocnosti musi byt aspon 1 clovek s ktorym si budes rozumiet ;)

z.vero

No ja b som strasne chcela byt s nim, pretoze ho mam este stale rada, ale o nestoji o rodinne zazemie... chce svoju slobodu... takto mu to vyhovuje a nevhce na tom nic menit :-(

muc

no tazko sa radi, lebo jedine ty poznas tie svoje moznosti tam. namiesto kamosky, by si sa mohla posnazit dat do poriadku vztah s otcom tvojich deti a vytvorit im aj sebe rodinne zazemie.

z.vero

Da sa aj s lesbickami zazit, to hej... lenze to nie je nic pre mna... a ci to este rok takto vydrzim, je otazne...
Na ihriska chodim, lenze su tam povacsinou take divne skupinky mamiciek a ja som dost hanbliva na to, aby som sa tam len tak do nejakej skupinky votrela... a aj s tymi, co som sa zoznamila, sme neboli ta ista krvna skupina... ono predsa len, ta mentalita ich a nasa je uplne ine

skleptik

S deťmi nechodíš von? Nejaké pieskoviská, ihriská..., žeby sa tam našli podobní rodičia a zároveň snáď aj partner, by chelo šťastnú náhodu...

Prezývka55

Aj s lesbickami sa da co to zazit :D nejaky ten telesny kontakt tiez.

No ale spat k teme, podla mna mas realnu sancu na niekoho az ked pojdu deti do skolky/skoly.