Pekný večer prajem, viac ako 2 mesiace sa stretávam s jedným mužom. Povahovo je to môj "vysnívaný princ" a je aj velmi príťažlivý. Mám však nejaký blok a nedokážem sa s nim intímne zblížiť, zatial sme sa len bozkávali. Vzrušuje ma aj všetko z tejto stránky je v poriadku, ale vždy ked to má prísť tak sa nedokážem natolko uvolniť pritom nieje môj prvy. Z mojej aj z jeho strany to nieje uz len randenie ale aj niečo viac, asi sa bojím že ho sklamem alebo čo :(. Ja mam 23 on 29 takže niesme pubertiaci. Nikdy sa mi nič také nestalo a nviem si s tym rady. On ma do ničoho nenuti aj ked vidno, že by chcel. Viete mi poriadiť čo robiť alebo čo sa so mnou vlastne deje? dakujem
Ako sa uvolniť?
haha, no v čom to asi bude, je tu možnosť, že si v tom až po uši a si z toho tak moc paf, nikedy takéto začiatky môžu prerásť do krásneho dlhodobého vzťahu, raz to prelomíš tak o čo zatiaľ ide, dva mesiace to je len začiatok toho najkrajšieho obdobia vo vzťahu tak si to užívaj plnými dúškami
asi spolu nebývajú, keď sa len dva mesiace stretávajú :)
...proč je žena bloknutá...nedostatek sebevědomí,ženskosti,strach,podceňování atd ... Kdy je žena nejvíc uvolněná? Mezi 5-7 hodinou ranní,když si pěkně spí.Popovídejte si o tom a otevřeně.Dej mu,jestli tedy spolu bydlíte 14 dní na to aby si tě "vzal" kdykoli bude on chtít v tomhle čase.Ještě úplně neprobuzená,uvolněná,žádné předehry,jen líbání a rovnou na věc:)Za výsledek ručím:)
nad tym sme rozmýšlali, tak nabuduce asi fakt vyskúšame :D.
a chlap zdrhne, ked z nej bude citit lavorovicu :-D
daj si panaka