Ahojte, chcem sa spytat, ci sa niekto nachadzal v podobnom stave ako mam ja, ze nevie, co v zivote skutocne chce. Myslim si, ze nerobim svoju zivotnu pracu ani nieco co ma extra bavi, prave naopak a sposob akym zijem, som si nejak nepredstavoval. Chcem si uz najst nejaky ciel/zmysel mojho zivota, teda vysnenu pracu.Zmenit vsetko od zakladov, a hlavne tesit sa z toho co robim, lebo viem, ze to vedie k mojmu snu. Ja vsak stale neviem, co je mojim snom. Poradte. :) dakujem
Spôsob, ako najsť svoj skutočný životný cieľ?
Dakujem, ja som z tej mojej prace dost otraveny, chyba bola pri vybere strednej skoly, teraz zistujem, ze mam chut robit uplne nieco ine, ale ved nejde ani tak o skolu ako o spravne rozhodnutie a mat pocit , ze to co som zacal, ma aj niekam povedie a doda mi to silu, inspiraciu, energiu , v prvom rade radost a nie frustaciu, depresie a podobne, to nechcem. Kazdopadne dakujem , dufam, ze coskoro sa mi to podari najst :)
viem co myslis, proste sa neda len tak bez rozmyslu dat vypoved, musis z niecoho platit ucty a uprimne na tej slovaci tiez nieje neviemkolko pracovnych miest volnych. ide skor o to, hladat a ked sa zjavi sanca tak nevahat ale ju drapnut a uz nepustit. od kedy som to takto zacal robit, tak ten neuveritelny pocit stastia a slobody ktory citim neviem ani popisat. vela stastia a odvahy aj tebe chlape :)
Ivka,velmi rad pokecam :) Rozmyslam o tom, ze pojdem asi na to vylocovacou metodou ako poradil sweater. Budem zistovat, co hlavne nechcem a okruh tuzby za niecim , co chcem sa tak troska zredukuje :P
To som si isty, dakujem. Viem, ze nechcem mat nad sebou nejakeho sefa, ktoreho budem musiet pocuvat na slovo , a robit vsetko podla neho. Bavilo by ma byt si sam sebe panom, myslim tom tak, ze pracovat vtedy , ked ja chcem. Premyslam aj nad tym, ze by som siel externe stuvoat nieco s kreslenim alebo sa zacal venovat hre na bicie. Kedze mam pracu z oblasti gastra, nejak si nemozem vyberat, stve ma ta robota aj ten zarobok, ale pravdepodobne to musim vytrpiet, kym si nenajdem nieco ine , zmysluplne pre mna v com vidim buducnost :P Vela ludi ma urcite podobny problem ako ja .
pokial nevies co chces robit, som si celkom isty ze vies co nechces robit, pokial ta nebavi praca, vymen ju, ak to stale nebude ono, zase si sa o krok posunul dalej... postupne odchadzaj od toho co nemas rad a skusaj nove. este jedna rada, vzdy pocitaj s neuspechom, to je hodne dolezite, na konci tvojej cesty caka stasticko ale cesta bude pravdepodobne dost klukata s nejakym zranenim utrzenym v kazdej zakrute :)