Seriozna práca

Príspevok v téme: Seriozna práca
Mkk

Ahojte , ja viem že toto moc so zdravým nesuvisí ale chcela by som sa opýtat či neviete o nejakej dobre práci v Tn kraji alebo nejakú fakt serioznu agenturu aj v zahraničí,niečo v sklade alebo chyžné ... Hladám hladám je toho dost ale neviem čomu verit a čomu nie... ak by ste napísali aj nejaké skusenosti bola by som vdačná...

Som bez roboty už nejaký ten čas a naozaj mam pocit že som asi zakliata lebo som poslala nekonečno životopisov a ani na jeden sa nikto neozval..a to už také práce kde stále beru naberaju a proste mne sa neozvali ani odtial .. ja viem že tu je bieda ale toto už fakt neni normálne. Nemožem robit nočné ale to naozaj neexistuje práca bez nočných ?? Ani z obchodov žiadna odovza ,naozaj už neviem riskla by som zahraničie aj ked anglinu viem len základy ale ved to sa naučit dá ...Stále vravím,mala som sa narodit ako chalan to už by som dávno robila kdesi na stavbe :(

Naozaj neviem ešte kam napísat tak som to riskla tu ,snad ma neukamenujete :D :)

Prezývka55

Mozno problem bude v tom a tym ta nechcem urazit ze hladas roboty ktore vie robit kazdy, na taku chyznu maju milion zaujemcov. Skus sa vypracovat v niecom vynimocnom a uvidis ze pracu isto zozenies.