Znásilnenie ženou

Príspevok v téme: Znásilnenie ženou
alishia

Ahojte.Pokúsim sa napísať tento príbeh v skratke.Môj veľmi dobrý priateľ sa mi priznal, že pred pár rokmi sa mu stalo niečo otrasné.Boli niekde s chalanmi na chate a opili sa no a vraj si tam nejakí známi priviedli ženy.Jedna z nich, staršia a podľa toho čo opísal dosť nepekná ho sledovala celý večer.Cítil sa divne, tak si išiel ľahnúť. Bol vraj dosť na mol tak si len matne spomína, že ho zobudilo, ako ho rukou a ústami ´robila´a potom si naňho sadla. Vraj nemal vôbec silu, jedine si stihol dať kondom, zo strachu pre nejakou chorobou, ale vraj to nechcel a len tak tam ležal celý čas. Zvyšok si nepamätá.Čo si o tom myslíte? Podľa mňa to môže byť klasifikované ako znásilnenie t.j. trestný čin.. Už s tým nič neurobí, pretože to mal urobiť hneď, ale hanbil sa vraj ako pes pred kamošmi a ja sa mu ani nečudujem..Má z toho trocha traumu..

dobra vila

Pekna somarina :), mimochodom bez hlavy a paty. Ako sa da chlapa znasilnit?! Ved k tomu, aby bol vobec znasilneny (lol), by mu musel vstat pohlavny ud, a ak mu stoji, nie je to znasilnenie, ale to, ze je uz je sexualne vzruseny!! To by som si pozrela, ako sa da znasilnit chlapa, ktory nie je nadrzany a nechce sex s nestojatym udom... a za posledne, na mol opitemu chlapovi sa ud teda nepostavi, ani keby chcel.

xxy

tento prispevok citam uz po xty krat.. zaujimave, keby sa to chcelo aspon trosku obmenit, vymysliet k tomu nieco zaujimave, ale odslova doslova to iste..

MajkoZGurnu

este taku vec ze ten prezervativ na tej historke prd mojou je divny, ja by som to vtedy nezvladol aj ked som ho mal, proste som si ani nespomenul. Keby fakt odomna situacia vyzadovala ze musim...uz len vyztiahnutie,rozbalenie,ci roztrhnutie a nasadenie...za ten cas by si clovek musel uvedomit ze boze co sa deje..a urcite by nepokracoval dalej ked tak strasne nechcel. Skor nechcel spravit scenu a tak pokracoval, cim ale istym sposobom potvrdil ze tak teda stym suhlasí.

MajkoZGurnu

Ha na tento prispevok som narazil cez Google keď som hladal dačo o daniach..ale ked vidim že sa aktualizuje este dnes tak napíšem dačo aj ja.
Mne sa stalo niečo podobné...bola staršia, nebola škaredá ale da sa povedať, že extremne vyskoke percento chlapov by ju chcelo, skvela postava povaha atd...ja som jemne taký hore pomenovaný žrebec, ale k veci proste som snou nich fakt zo srdca nechcel mať. Predtým ani potom. Čo sa týka alkohol spravil svoje ale mna až skoro do bezvedomia(som riadne sposty viem), a keď som sa prebral tak až keď si "vysadla" to dole fungovalo uprimne ani neviem preco, nechcel som to zhodil som ju fakt nemtorne zo seba no druhykrat znova a už som fakt nemal silu a bol som rad že sa mi neprevratil žaludok zo šoku a otrasov..nakoľko bol dosť silný konflikt záujmov prečo som to nechcel snou nič, okrem veku esťe jeden...nechal som si to pre seba bo okrem toho ze mi ostavalo ju len nenavidieť a nikdy nevidiet, čo som nechcel nakoľko (konflikt záujmov)..tak prehltnuť a isť dalej. Trauma tam asi je, ale čo narobim proste držať si viac odstup, byt chladný, povedať si čo si otom myslím a fungovať ďalej. Občas to dole funguje proste same :) ono zas fyzicky to nemože byt priamo neprijemne (aj ked..bolelo trocha),ale psychicky to asi bude boliet viac. No policiu by som neriešil ako chlap bo čo by realne získal je posmech okolia, naštrbenie vzathov, celý čas by som sa citil ako chuj...chvalit sa tym tiež neodporucam naj je sa tvariť že sa nič nestalo, psychicku pohodu už nevrati nič:) A chlap je proste vychovavany inak tam je tažke priznať si sam sebe že sa take dačo stalo. O pár mesiacov to ale dako same prejde. Hlavne nestať sa potom hajzlom k ženam, proste stavaju sa aj horsie kde hra už rolu nasilie a donucovanie zo strany chlapov..tj toto su len tie lepsie pripady so zlych. Dúfam že som dačím teda prispel..idem hladať to o daniach teda... :D

kabel

no tak medzi znasilnenim a neprijemnym sexom je poriadne priepastny rozdiel!!!
znasilnenie je vynutenie si pohlavneho styku pod hrozbou nasilia, alebo zabitia.
neprijemny sex je nieco totalne odlisne