Ahojte.Pokúsim sa napísať tento príbeh v skratke.Môj veľmi dobrý priateľ sa mi priznal, že pred pár rokmi sa mu stalo niečo otrasné.Boli niekde s chalanmi na chate a opili sa no a vraj si tam nejakí známi priviedli ženy.Jedna z nich, staršia a podľa toho čo opísal dosť nepekná ho sledovala celý večer.Cítil sa divne, tak si išiel ľahnúť. Bol vraj dosť na mol tak si len matne spomína, že ho zobudilo, ako ho rukou a ústami ´robila´a potom si naňho sadla. Vraj nemal vôbec silu, jedine si stihol dať kondom, zo strachu pre nejakou chorobou, ale vraj to nechcel a len tak tam ležal celý čas. Zvyšok si nepamätá.Čo si o tom myslíte? Podľa mňa to môže byť klasifikované ako znásilnenie t.j. trestný čin.. Už s tým nič neurobí, pretože to mal urobiť hneď, ale hanbil sa vraj ako pes pred kamošmi a ja sa mu ani nečudujem..Má z toho trocha traumu..
Znásilnenie ženou
A co by robil, keby mu do postele vliezol chlap a chcel by od neho posexovat? Tiez by si nasadil kondom a nechal ho, nech sa na nom vyriadi? Mozes sa ho to spytat. Je to smiesne, nemyslis? Znasilneny urcite nebol, nemohol byt ani tak strasne opity kedze sa mu postavil a kedze myslel na aj ochranu. Mal s nou sex dobrovolne a tie reci o znasilneni a traume su trapne
a ako sa da nasadit kondom na len napoly stoporeny penis? s takym sa musi aj kvalitne sulozit :D keby bol taky na mol, tak sa mu vobec nepostavi a kondom si nasadi asi tazko :D pekne bachorky ti narozpraval..ale stale nechapem, ze chcela si sa len zdoverit, pobavit nas alebo si prisla po radu???
Veľmi divné znásilnenie, keď údajná obeť sa na to riadne pripravila a to, že si nasadila kondóm. V tomto prípade nevidím žiadny trestný čin, len dobrú komédiu.
no len ty si si to aspoň užil, ale jemu vraj stál len na polovicu a ani sa nespravil:)
inak aha čo som našla... www.metoo.sk
Mne sa toto iste stalo. Bol som pripity, bola noc, svetla na diskoteke boli blikajuce, slabe. Cesta na intrak tiez vsade tma, ani na chodbe nesvietilo svetlo. V posteli skvela noc :), no len potom sa rozvidnelo a ja som sa skoro potento... :( Najhorsie je, ze za mnou chodila este asi mesiac ako psik. Odvtedy som sa zaprisahal a ked mam vypite, tak si drzim zeny od tela.
Navlecenie kondomu vyzaduje jemnu motoriku a teda nech chalan nevravi, ze to bolo jedine, co dokazal. Ked si dokazal navliect kondom, tak to bolo pre neho ovela lahsie ju zo seba zhodit a poslat do pecka!
Oveckaaa:DDD Ježiš nemala by som sa na tom smiať, ale je to tak.. Je to smiešna.. Ale ako fakt mu to nezávidím no..
2 MultiLevel :D
no ja to vidim na to ze bol na mol a v noci sa mu to zdalo ako dobry napad len rano zmenil nazor.
Bal sa? Nadrbany chlap sa predsa neboji. a coho by sa akoze bal?
To je uplna blbost. To je ako keby zenska napise ze sa bala nasilnika no tak sa este ale ucesala napudrovala a nasmynkovala vsak nebudem trtkat ako obluda...
:D "dockaj som totalne mimo, ani pohnut sa nemozem, ale reku, aspon kondom si dam..." Takto? :D
Ale prosim ta....ked je niekto totalne opity, tak mu je ukradnuty aj ten kondom. Ak si nasadil dobrovolne kondom a nechal ju hupsat na nom, tak to podla mna nie je znasilnenie :D No, fajna story...nech sa kamaratovi dari. Ak to co pises je predsa len pravda, aj ked to znie strasne vtipne, tak kamarat ma navstevovat psychologa, ak ma traumu. Bodka
On ani nevie, že to sem píšem:) To ma len tak zaujímalo, čiste zo zvedavosti...
...nevidím to tak černě.Kde měl ten kondom,že ho dokázal takhle dopitý nejen rychle najít,ale i rozbalit a nasunout ... u nás se říká,že v noci a v hospodě je každá kráva černá ... ona mu neublížila,on se nechal a jediný co ho trápí je,že byla ošklivá ... jeho problém ...
Opravdové zneužití mužů se děje dnes a denně.Ale není to ženami,ale muži jinak orientovanými ... To je teprve hnus ...
Když to obrátím jako ty,že by se to stalo mě,tak by se mi to nestalo.Že po tobě někdo jede předci každý pozná.Nezdekovala bych se někam do samoty a raději bych klidně usnula čelovkou o stůl,jen abych nebyla sama.Nemluvě o tom,že bych se takhle nikdy nezřídila :)