Ahojte.
Myslíte si že je choré, ked rada nakupujem oblečenie, topánky, doplnky? Ja by som aj každý deň, celý deň, bola v obchodoch a kupovala do nemoty.
Z jednej strany je to na smiech, z druhej si možno pomyslíte že ved som žena ako každá iná,ale ja by som fakt dokázala minúť aj niekoho ročný plat za deň...
Neviem to, no možno skor nechcem to obmädzovať,len ma to tak zaujíma no.. že ši som len ja nákupná maniačka ...
Nákupná maniačka
predavam, co nechcem, nie je problem :) mam uz svoje stale zakaznicky :))
Kde to oblecenie potom skladujete? :D Ja som zvyknuty menit kus za kus :D Teda roztrhnu sa rifle raz za rok tak kupim nove a stare vyhodim, neviem si predstavit zeby som kupoval stale nieco nove a kde by som to skladoval :D
kolko tak utratis cca mesacne? lebo ja viac ako stovku urcite nerozhadzem, lebo rozpocet nepusti :))
z endorfinov :)
vela zien to bavi, ja som sa stala nakupnou maniackou, ked som isla do zahranicia, zrazu peniaze, moznost vlastnit krasne veci, v puberte 15-18 rokov sme mali doma tazsie obdobie, malo financii, 3 pulovre za rok, jedne nohavice cely cas, kym moje spoluziacky mali kazdy den nieco nove, aj som si poplakala, ako malá :) b rigadovala osm popri skole, aby osm mala rifle a potom som si to vynahradila a zial ma to nepreslo :) ale bavi ma to, nabehnut do obchodu a kupit si nieco nove, krasne, to chvilkove stastie s endorfinov, ach, podme nakupovat :D
tak to, ze je to kompenzacia vnutornych problemov, je jasne
ries svoj psych. stav - psycholog atd., nema vyznam kradnut prachy a neskor ak by si zarabala, vsetky prachy vyhadzat na handry
nie za svoje za rodicovke, kolkokrat si ich od nich aj ukradnem..
ale ach.je to pre mna ako droga..
mozno si to liecim tym, ze doma to mam zle.. s mamou nemame dobry vztah..vzdy som u nej bola "debil" atd...
a to kupujes za svoje eurace?
a jasne, ze je to patologicke v tychto rozmeroch a pri tejto uz obsesii
nie je to normalne a nerobi to kazda zena