Odpadol mi kameň zo srdca

Príspevok v téme: Odpadol mi kameň zo srdca
ttamara

Písala som tu jeden príspevok, o tom, že sa mi začervenava tvár,fľaky po tvári...lekári s pravdepodobnosťou tvrdili, že ide o lupus.....tak zlú chorobu. A BINGO.,dnes...mi to vylúčili.,tešííím sa ako male dieťa. Zubné fokusy..o.k., až nato, že mi ešte stále nanarástli zubky osmičky..V akom veku rastú?? ..vraj sa to rieši chirurgicky v Košiciach.
Dufam, že to nemusím :)..a Krčné vyšetrenie doriešim ešte. Hoc ma kožna lekárka trocha desí..či nejde o cystu v dutinách. ale tak nič si z toho nerobím.,Nič ešte nieje. A čítať o tom na googli.,ani náhodou,už nikdy viac.Tak ako som čítala o lupuse.,potom som len z toho upadla do depresií.
Takže bolo to takto....bola som dnes u kožnej.,hoc som mala až o 5.dní., Ale tak ja som ja.,stále nejaké nejasnosti,otázočky.
Pekne sme sa porozprávali.,poriešili...A slova lekárky zneli..Nejde o lupus, lebo sa Vám tvárička celkom pekne vyčistila a to tak v krátkom čase , keby bol lupus, by nebolo možné. Ide o zápal v tele.,, ktorý sa musí nájsť..A bola to reakcia tváre nato..A postupne mám začať vysadzovať tak silné lieky kortikoidy..jemne a pomaly znižovať dávku...až celkom vysadiť.ODpadol mi kameň zo srdca. Musela som tu prísť a vypisať sa------ lebo teraz mám už veľku chuť do života znova a konečne sa môžem aj napapať :)

lautida

Tamarka super tesim sa s tebou, vidis ze aj lekari sa mozu mylit a ty si sa uz kdesi zberala na henten svet.Nikdy sa nevzdavaj a pozitivne mysli je to dolezite.

barbi 22

AJ MNE JEDEN KRčNY POVEDAL žE SI MAM DAT VYBRAT krčne mandle nakoniec som isla k druhemu doktorovy a on mi povedal že ich netreba vyberat

TinaM

Ttamara, velmi sa tesim s tebou, som rada, ze sa to nakoniec takto vyriesilo-aj ked asi este nie uplne, ale aspon tato diagnoza sa vylucila.
Pevne verim, ze si sa "poucila", ze nesmies hned vsetko vidiet cierne, upadat do depresii a lutovat sa. Pretoze sa ti stane to, co teraz. A ak by to naozaj bolo nieco vazne? Znicis si psychiku este skor, ako je diagnoza potvrdena.
Zelam Ti vela stastia :)