Neporazitelná závislosť

Príspevok v téme: Neporazitelná závislosť
bezradný

je tu niekto, kto dlhodobo užíval prášky na spanie a podarilo sa mu s tým skoncovať ??? myslím len prášky na predpis, nie volnopredajné blbosti

už rok užívam takmer denno denne zolpidem na spánok, lebo sa potrebujem vyspať do práce, lenže tá závislosť mi užiera nervy čím dalej tým viac,
.....
bud pôjdem pracovať bez spánku a asi si viete predstaviť ako sa pracuje nevyspatý alebo sa vyspím za cenu ze som si zasa dal, jedno horsie ako druhé :(

Agnes998

Ak máš problém so spánkom môžeš prejsť na niektoré antidepresívum SSRI ktoré pôsobí aj na spanie, napr. Mirzaten, ja som nevedela spávať ale odkedy ho beriem spím v noci jak zarezaná. Pritom sú to nenávykové lieky. Prvé dni som s tým mala trocha problém, bývala som ospalá aj cez deň, treba s tým počítať, ale potom to prešlo

jedulka

... hm, vidím to jinak.Vybodni se večer na TV a jdi každý večer na pořádnou procházku... nevím jak ostatní ale usnu ještě dříve než se vysvléknu ... no problém ...

Prezývka55

Podla mna lepsie ako brat prasky je najst si pracu ktora vyhovuje tvojmu spankovemu rezimu. Ak sa ti lepsie spi cez den najdi si robotu kde su nocne. Ak si uvaneveny az po 20tich - 24 hodinach tak si najdi robotu kde robis 12tky. Tie su do tyzdna tak 3 takze medzi nimi mas dostatok casu na zaspanie aj vyspanie sa.

Agnes998

Skus si znizovat davky a nakoniec s tym sekni uplne, no do prace sa ti asi bude vstavat tazko, vezmi si na to dovolenku, inak to asi nepojde. Za par dni sa to vrati do normalu, ale tych par dni bude tazkych

Fleur-de-lis

no ak si závislý, tak bezbolestné a bezproblémové to nebude. Otázka je či to aj tak chceš dosiahnuť.
Tak sa skús po práci venovať niečomu fyzickému, aby ťa to poriadne vyčerpalo. Možno si potom skús pustiť potichu hudbu, aby si sa nesústredil len na to či už spíš a kedy zaspíš. Telo si zaobstará potrebný spánok. A môže pomôcť aj pravidelnosť, ak máš taký problém, teda si kontroluj aby si šiel spať v rovnakom čase. Zo dňa na deň sa ti to zrejme nepodarí. Tak sa musíš rozhodnúť čo chceš.