Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem utiecť z domu kvôli priateľovi

Príspevok v téme: Chcem utiecť z domu kvôli priateľovi
123456789999

Ahojte ľudkovia potrebujem veľmi od vás pomôcť v kratkosti napíšem o čo sa jedna mám priateľa ktorý má 18 ja mám tuež už 18 a sme spolu ale moji rodičia nechce aby som sním bola a neviem prečo je to tak a rozmýšľame nad tým že on povie doma že chceme odísť preč spolu nájsť si robotu a ja že ujdem z domu .. potrebujem poradit ak mám už po 18 A keby že ujdem z domu môžem mať z toho dajake problemy? alebo moji rodičia nebudu môcť spraviť nieňč lebo už mám po 18 alebo ako to je?????

Agnes998

A preco chces utekat z domu, si uz dospela, najdi si pracu, podnajom, potom im normalne oznam ze odchadzas, samozrejme ta nemozu zadrziavat

kabel

boze, toto napada maximalne dvanastrocnym detom, ze vraj osemnast :-DDD
dufam, ze ten priatel je na tom mentalnou zrelostou podobne :-D

lilyiankaa

máš 18 a teda ti nemôžu nič ...ale na tvojom mieste by som si ten útek z domu rozmyslela .. skús sa najprv s rodičmi porozprávať, prečo tvojho priateľa nemajú radi, prečo ho neberú ... možno prídeš na to, kde je pes zakopaný .... ono je "pekné", že si povieš, že odídeš z domu, ale v dnešnej dobe, je všetko veľmi ťažké, drahé a aj náročné nájsť prácu .. podľa mňa ty nemáš ukončenú ani strednú školu, tj, nemáš ani maturitu ..tak si dokonči aspoň tú a potom môžeš premýšľať čo ďalej

Dadula56

Na tvojom mieste by som si najprv tu robotu nasla a z potom "utekala z domu", lebo vratit sa tyzden po uteku, ked ti dojdu peniaze z vreckoveho bude dobre trapne. Maturitu aspon mas?Vies kolko stoji mesacne byvanie, strava?Na ake prislusne urady sa hlasit?Ako tazko je zohnat slusny podnajom?

vArzen

mozu tvoji rodicia nahlasit nezvestnost a ak ta najdu tak potom ked mas 18 sa mozes rozhodnut ci chces aby vedeli kde si ak povies ze nechces rodicom povedia ze ta nasli ale neprajes si aby vedeli kde si ...

123456789999

piskvorka to je tvoj názor podľa toho ako píšem ma nemôžeš súdit ma vôbec nepoznáš ..Keby si radšej poradila a nesúdila tú ľudí ktorých vôbec nepoznáš ...