Triaška u psíka

Príspevok v téme: Triaška u psíka
ambrozia

Prosím o radu: Moja fenečka má od rána triašku a stále sa jej chce spať. Nechce jesť ani piť, väčšinou len spinká a trasie sa. Nemá hnačku, ani nezvracia, stolicu má normálnu. Ona je také bojazlivé stvorenie, prvé háranie zvládala dosť zle, tak ma napadlo, či by to nemohlo súvisieť s blížiacim sa háraním.

psidoktor

Majka dz6, áno, samozrejme. Zapnem internet, pozriem triaška u psa, a tie tri slová stačia na to, že presne viem stanoviť diagnózu len z monitora.
Psík trpí chorobou, ktorú vylieči 100 gramov premrazených kuracích pŕs rozmrazených na izbovú teplotu a nadrobno nakrájaných, teplým kabátikom pri venčení, dôrazným pohladkaním, stíšením hlasu a zvukov v domácnosti, aspoň hodina aktívneho hrania sa s ním denne, a samozrejme návšteva veterinára.

Majka dz6

Mám Yorksira 8.r zostal meravy na 4labkach ani dopredu ani dozadu pohnúť triaška ako 300wat.Trvalo to asi 3 min.Normalne som si myslela že zomrie.Ale už je ok neviete čo to mohlo byť alebo ide na neho daka choroba?

Deria

tesi ma, ze jej je lepsie. ale musi jest a este dolezitejsie je pit. okrem bolesti to moze byt aj vselico ine. neviem ako stara je tvoja fenka ale moze to byt napr. aj stitna zlaza, ci srdce a pod. drzim palce, aby bola zdrava.:) daj vediet, ako ste dopadli.

ambrozia

Tak dnes ráno sa fenečka prebrala a zdá sa v pohode. Už sa aj napila vody. Len sa mi zdá, že je akási viac bojazlivá. Uvidím, budem ju sledovať, keď tak zajtra by sme išli na veterinu. Ďakujem za odpovede.

Deria

je nieco ine, ked sa pes trasie napr. od radosti, ci vzrusenia. ale ak psik neje, spi a trasie sa, tak by som to nepodcenovala. Moze mat napr. bolesti. ak to rychlo neprejde, treba hladat pomoc u veterinara.

petra...

aj moj psík to máva. raz za čas sa tak pol dna trasie, potom ju to prejde. neviem tiež z čoho to má. a pravidelne sa trasie v aute, hoci do auta sa vyslovene teší.