Preco sa nechce milovat?

jedulka

LILLI ... to myslím skutečně vážně.Ani nevíš jak ti leze na mozek každý den navíc v těhotenství,čekáš a čekáš a ono nic.Mě to poradil gynekolog a když už jsem to měla vyčtené i z té babkovské knížky,tak jsem to zkusila.Za dvě hodiny po... už šlo dítě ven:)))

LILIII

jedulka
.. to myslis vazne s tym sexom pred porodom ? :DDDDDD
tak to je roztomila rada do buducna :))
ale ano mas pravdu ,obcas rady nasich babiciek funguju daleko lepsie ako rady lekarov

jedulka

souhlasím naprosto s LILLI,taky si myslím,že Vám - tobě ublíží.Zatáhni ho ke gynekologovi at mu to vysvětlí.
Tvoje dítě rozhodně nebude nijak postiženo sexuálním stykem ... naše staré babky měli poučku a řeknou jí i staří gynekologové.Když se dítěti nějak moc nechce ven a žena přenáší tak namísto tupého vyvolávání provokacích injekcí je dobře si zasexovat.Můžu osobně doporučit, mají pravdu:)))

GoFruit

Mozno cital OSHA ktory pise ze to pre dieta nie je dobre. Bud rada. Tvoje dieta by nemalo mat v buducnosti daky naruseny vztah k sexu.

Fleur-de-lis

to sa už 6 mesiacov vyhovára?
Ako prijal tehotenstvo?
Neviem, či je taká možnosť, že by mu to bolo nepríjemné alebo čudné keď si tehotná, ale to asi skôr nie.
A že by si už preňho nebola atraktívna kvôli tehotenstvu, myslíš si, že je až taký povrchný?
Veď po takej dlhej dobe musí byť jasné, že má nejaký problém, tak mu povedz, že chceš vysvetlenie. Keď máte spolu vzťah a sa ľúbite, tak úprimný rozhovor je samozrejmosť, nie?