Radiofrekvencia - mikroihlickova alebo klasicka?

petra2135

Radiofrekvenciu som hľadala na nete a skusila som. Mala som ochabnuté líca a krásne sa mi vyplnili. Chodím do salónu Lumi Derm v Nitre a môžem odporučiť.

Smoulinka

Absolvovala som oba spôsoby radiofrekvencie ,mikroihlickovú 6x za sebou, radiofrekvenciu spolu s hydrofacialnym ošetrením ale nejaké viditeľné výsledky nevidím.Neviem či výsledok závisí aj od typu prístroja, možno renomované kliniky ich majú výkonnejšie ,možnona staršej pleti to nie je tak znateľné, ale asi to boli dosť zbytočne vyhodené peniaze a možno potrebujem už výplne alebo facelift a potom bude vidieť aj výsledky rádiofrekvencie.Nevie mi niekto poradiť vhodnejšie ošetrenia zrelej pleti ?

Daduska13213

ahoj, zatiaľ ho mám nejaké 2 mesiace a nesťažujem sa =) . Tvár mám pevnejšiu, zatiaľ to nie je také dokonalé ako by som chcela, ale myslím že čoskoro sa tam prepracujem =).

janka23

Ahoj Daduska 13213,
prosím ťa ako si spokojná s Dixo Beauty Device? Uvažujem na týmto prístrojom alebo nad galvanickou žehličkou biowave 5 v 1 len sa neviem rozhodnúť. Ďakujem za radu

laura36

no tolko, co stoji ten domaci pristroj vyjde asi jedno osetrenie, co povies Paudina? Ja som mala raz doma nejaky lacny domaci laser na akne a opary a zahojenie koze, no, lacny, stal cez 100 eur ale efekt ziadny, zato u koznej na BIOptronovej lampe sa ta pokozka pekne hojila, tak akosi nedoverujem tymto domacim lacnym pristrojom, neviem, mam len jednu skusenost.....

Daduska13213

Ahoj ja mám zasa doma rádiofrekvenčný prístroj Dixo Beauty Device pretože sa mi zdalo lepšie investovať do niečoho čo mi aj ostane a môžem to použiť kedykoľvek ako chodiť niekam na to, hlavne keď to nie je trvalé ... =)

Paudina

Ja som po zakroku mikroihlickovej radiofrekvencie.Pisem za seba: plet po zakroku nadherne vypnuta,zmizli mi drobne vrasky okolo pier co som mala.Efekt uzasny nad moje ocakavania.Mam prve sedenie za sebou,takze sa chystam vybrat celu kuru.Ked mi to lekar robil,bolo citit jemne pichanie,dalo sa, nebolo to bolestive,nakolko mi dal lokalnu anestezu,cize mi potrel tvar anestetikom,takze pomohlo.Dal chladiacu masku,natrel este kremikom.Plet som mala cervenu cca 2 hod.Netreba sa toho bat,odporucam.Ak pomoze link,nech sa paci:www.chirkoz.sk