Menštruácia po vysadení hormonálnej antikoncepcie

Príspevok v téme: Menštruácia po vysadení hormonálnej antikoncepcie
Nuvaring

Dobrý deň!
Po piatich rokoch som vysadila antikoncepciu. Užívala som ju v kuse, s pár 2- mesačnými prestávkami. Pred 4 mesiacmi som sa rozhodla vysadiť ju úplne a odvtedy nemám menštruáciu. Vymechali mi dovedna 4 cykly. Preto som sa rozhodla pre vyvolávaciu injekciu. Dnes som si ju bola dať pichnúť, no hnevá ma, že som si do tela vpravila ďalšie hormóny. Preto by som sa chcela spýtať žien, ktoré vysadili antikoncepciu, aké to malo u nich následky, či majú teraz pravidelnú menštruáciu a či sa im dala opäť doporiadku pleť, pretože odkedy som ju vysadila, mám vyhádzanú celú tvár a to už mám 24 rokov. Stravujem sa zdravo, možno až príliš, pretože nekonzumujem žiadne pečivo, sladké ani slané. Pijem veľa vody a jem ovocie aj zeleninu. Nikdy som také problémy s pleťou nemala. Ak mi napíšete vaše osobné skúsenosti, budem veľmi vďačná.

Nuvaring

No pravidelný cyklus som mala, s odchýlkou pár dní. V 16 mi nasadili antikoncepciu práve pre nepravidelnosť a cystu, chvíľu som ju brala, potom vysadila, a začala brať v 19 s menšími prestávkami až doteraz. Hádam sa to upraví, pretože chodiť každý mesiac na vyvolávačku sa mi nechce, asi sa telo fakt musí spamätať a na pleť skúsim brať zinok, možno to pomôže.... Ďakujem za vlastné skúsenosti.

lilyiankaa

ja som po vysadení hak nemala problém s pravidelným cyklom, prišiel tak ako mal a tak je tomu doteraz ..sem tam odchýlka pár dní, ale je to v norme .... ale po vysadení sa mi vyhádzala pleť, vlasy zmastneli a začali padať ..... ale po asi roku aj štvrť sa mi to upravilo a teraz j eto už ok

lautida

Po vysadeni antikoncepcie mam menstruaciu pravidelnu presnu ako predtym ked som ju nebrala,len menstruacne bolesti sa vratili a mam ju dlhsiu o 1 den,bohuzial aj mastna plet s akne a mastnejsie vlasy.Pocula som vraj sa to upravi casom same niekomu to trva dlhsie kym sa telo vyrovna s hormonmi.A pred tabletkami si mala mko pravidelne?