Je to podľa Vás ponižovanie?

Príspevok v téme: Je to podľa Vás ponižovanie?
Elanor44

Moj problém sa skladá z 2ch častí: v lete na dovolenkse sme sa 2krat s frajerom pohadali a to skaredo. Nakoniec sme si to yvsvetlili, ale mna to mrzi lebo neviem ci som reagovala spravne, a mam dodnes vycityk preto prosim, napište mi Vaše názory. Prvý problém bol, že v deň menín sme sa hneď pohádali 2krát. Cez deň sme boli na lodi, a dosli sme do pristavsika o 20. Potom sme sli na nakup a tak do mesta,.Tak mi nasi spoludovolenkari zagratulovali k meninam ale frajer nic. V meste bola polnoc, a moj frajer mi opet negratuloval. Bola som sklamana lebo mi nekupil ziadnu pozornost ale co viac ani nepodal ruku!!! Bolo mi trapne ved nasi kamosi mi gratulovali skor ako on sám. Nakoneic som vybuchla a vykricala som mu to, a on mi anto povedal, ze nieje debil ze by mi urcite daco v meste kupil, ale ked? Ved stanky uz okolo pol noci zatvarali.. Viem mozno ej to banalny problem ale nakricala som nanho, a neveim ci som nato mala pravo alebo nie. Bola to nasa prva dovolenka, aviac som preplakala ako sa nasmiala, pritom sme uz boli spolu 28 dni an brigade a nehadalai sme sa. Problem druhy bol, ze stale sa tam obzeral po inych. Ako robi to kazdy muz aj on, chapem.,.ale tak okato? A tie pripomienky..Ta je super, ake ma kozy...!! A na lodi okolo nas presiel cln kde sa bab yopalovali hopre bez tak utekal na druhy koniec lode s fotakom ze to odfoti, potom opet vecer v meste.. Mne to prislo ponizujuce, uz lebo pocuvat to kazdy den mi neprislo vtipne,.Keby sa poizrel a drzal hubu ale takto?? J som nanho opet nakricala a on bolô len ticho a kukal namna ako an nenormlanu ziarlivu psychopatku, ale pocuvat te reci o inych babch na kazdom kroku nebavilo ani mňa.. Mal som pravo an hadku? vzdy ked kukam foto z dovolenky mi rpide luto ze bola nasa prva, a zaroven sme sa hadali..:/

Laara

achjajboze, co ti na tom nepasuje? obdivovat krasu alebo pozriet sa po niecom peknom je uplne prirodzene..na to mame oci, aby sme vnimali..pocity nie su rovnake..pretoze je totalny rozdiel v tom, ked sa niekto decentne, nenapadne pozrie a ked niekto cumi so stekajucou slinkou jak dement pat minut s fotakom v ruke a potom ma o tom story na vecer..

tiez mame takehoto burana v partii..pravidelne nas zasobuje pribehmi o silikonoch tamtej, super zadku v posilovni hentej, pusta nam na mobile najnovsie videa so sexi babami..a vedla sedi jeho frajerka, za ktoru sa normalne citime trapne vsetci co sme tam..a nehovorim o nejakom 18rocnom nadrzanom panicovi..jemu taha na 30..proste niektorym nedopaluje..ze fyzicke prednosti inych bab by sa mali ospevovat vyslovene v muzskej spolocnosti kamaratov, kolegov a nie v spolocnosti vlastnej priatelky..tu uz nejde ani ze o takt, uctu k nej, ale ze dotycny trpi na akutny nedostatok prirodzenej inteligencie..a s takymito jedincami by som nemala nervy sa zahadzovat

ano, mala si pravo sa ozvat..styl, akym si to spravila je uz tvoj problem..ockavala by som, ze partner si ma po 5 rokoch bude ctit aspon natolko, aby mi potriasol na meniny rukou, ked uz teda nestihol kupit aspon cokoladu na pumpe..keby ze zabudne, ale tam ti gratulovali vsetci okolo??? a on sa tvaril, ze je v inej dimenzii alebo co??? chudak trapny..boze, kde na tychto skrachovalcov chodite, baby?

achjajboze

Ja nechapem tie slova ako "keby sa aspon pozeral nenapadne, bol ticho a pod". Naco preboha? Je jedno ci to povie, alebo si to len mysli. Pocity su ROVNAKE. Aha, rozdiel tam predsa len je. Nezijete v mylnej predstave a nebudete neskor lutovat.

Elanor44

No u mňa to tiiež nieje ktoviečo na Vainoce, kedže ja ho vždy prekvapím super darcekom ktory sa mu hodi a on mi kupy daku somarinu..a velakrat som mu hovorila tipy na darcek co by sa mi hodilo a on ani raz nekupl to co cchem..a ano, pnoe 5 rokov..ale to uz neriesim stale som si myslela ze ja som nam dodrbala dovolenku ale teraz vdaka Vám vie, ze on mal na to mecsiu chybu a naouzaj mi nemal opakovat dokola trapkoviny o babach...

lilyiankaa

mala si právo byť na neho za obe veci nahnevaná, to áno, ale kričať si nemusela ... dá sa to predsa povedať aj normálnym tónom, i keď chápem, že si bola riadne naštvaná .. inak mne sa stalo to isté čo tebe .. mala som narodky, a môj ex bol na služobke asi 2 týždne alebo koľko ... a ani si nespmenul, ani mi nenapísal sms, a dokonca keď mi volal, tak ani slovkom sa nezmienil .... tak som myslela, že ok, tak asi keď príde ma prekvapí a trt .. prekvapil, ale tým, že úplne zabudol, tak som mu to pripomenula a jeho odpoveď bola, že mal veľa práce a zabudol na mňa .. super nie? :) dokonca aj jedny vianoce mi nič nedal, ako ok,beriem ..ale ešte sa tým chváliť aj pred kamošmi, keď sa ho pýtali ..no primitív .... a tie baby čo spomínaš ..nuž to by ma hnevalo, ale musíš s ním jednať normálne a nie hneď po ňom vrieskať

elena...

normálne mu povedz, že je normálne a slušné minimálne popriať k narodeninám, že chceš, aby to vo vašom vťahu bolo obojstranne oslavované rada by si bola, keby to tak robili aj vaše deti ked ich budete mať a pre dobro vzťahu sa dohodnite, že nebudete pozitívne komentovať opačné pohlavia a ani ich vyhľadávať ako objekty na fotenie, aké si to udeláte také to budete mat

Prezyvka55

Elanor44 plno ludi mi nezablahozela k sviatku a nebral som to volajako tragicky :D. Ak by to spravila manzelka tak by som ju tiez za to nesprdol. Asi by som jej potom nezablahozelal tiez :D ja moc taky svietky neuznavam ved narodky su vlastne oslava toho ze si o rok blizsie k smrti, co je na tom dobre. A meniny ved vted den ako ty ma miliony ludi s takym istym menom ako mas ty meniny, ziadna vynimocnost ani dovod na oslavu.

Elanor44

a este mi ejdna vec neide do hlavy, ze preco sme sa hadalai prave na dovolenke ked predtym sme uz boli spolu na brigade a praveze nam bolo skveeloo

Elanor44

Dakujem za podporu, ano spetne to vnimam tak ze to bolo trapne aj odomna mala som to nechat tak ale nevem ci si to viete predstavit ze mate sviatok a on vasa polovicka sktorou ste 5 rokov vam nepoda ruku a este sas usmieva a robi sa ze sa nic nedeje...:/a ja som sa musela tvarit detto ze sa nic nedeje...jednoducho som vybuchla neskutocne ma to nasralao ved nemame 15 hend uz zrana mi mal podat ruku... On stale tvrdil ze mic hcel zablahozelat ez si to ani potom enuvedomil ze to neurobil... a s tymi babami...tak on povedal, že ma lubi ze nemam to tak brat a azse vracta mu to na druhy den ze budem ospevovat chlapcov by tez bol okaty trasa ze mu to akioze scem vratit tomu by neuveril...nesom taka ze vraciam udery ale rada by som to aj po tolkyhc mesiacoch urobila...!