Moj problém sa skladá z 2ch častí: v lete na dovolenkse sme sa 2krat s frajerom pohadali a to skaredo. Nakoniec sme si to yvsvetlili, ale mna to mrzi lebo neviem ci som reagovala spravne, a mam dodnes vycityk preto prosim, napište mi Vaše názory. Prvý problém bol, že v deň menín sme sa hneď pohádali 2krát. Cez deň sme boli na lodi, a dosli sme do pristavsika o 20. Potom sme sli na nakup a tak do mesta,.Tak mi nasi spoludovolenkari zagratulovali k meninam ale frajer nic. V meste bola polnoc, a moj frajer mi opet negratuloval. Bola som sklamana lebo mi nekupil ziadnu pozornost ale co viac ani nepodal ruku!!! Bolo mi trapne ved nasi kamosi mi gratulovali skor ako on sám. Nakoneic som vybuchla a vykricala som mu to, a on mi anto povedal, ze nieje debil ze by mi urcite daco v meste kupil, ale ked? Ved stanky uz okolo pol noci zatvarali.. Viem mozno ej to banalny problem ale nakricala som nanho, a neveim ci som nato mala pravo alebo nie. Bola to nasa prva dovolenka, aviac som preplakala ako sa nasmiala, pritom sme uz boli spolu 28 dni an brigade a nehadalai sme sa. Problem druhy bol, ze stale sa tam obzeral po inych. Ako robi to kazdy muz aj on, chapem.,.ale tak okato? A tie pripomienky..Ta je super, ake ma kozy...!! A na lodi okolo nas presiel cln kde sa bab yopalovali hopre bez tak utekal na druhy koniec lode s fotakom ze to odfoti, potom opet vecer v meste.. Mne to prislo ponizujuce, uz lebo pocuvat to kazdy den mi neprislo vtipne,.Keby sa poizrel a drzal hubu ale takto?? J som nanho opet nakricala a on bolô len ticho a kukal namna ako an nenormlanu ziarlivu psychopatku, ale pocuvat te reci o inych babch na kazdom kroku nebavilo ani mňa.. Mal som pravo an hadku? vzdy ked kukam foto z dovolenky mi rpide luto ze bola nasa prva, a zaroven sme sa hadali..:/
Je to podľa Vás ponižovanie?
tak s takym ,sorry, ale blbcom by som nebola ! sa ti divim dievca
Tak ako keby sa takto spraval moj priatel na dovolenke tiez by mi to vadilo. Este tie meniny, no tiez je to neslusne nezagratulovat ale dobre, nebrala by som to nejak tragicky, ale spytala by som sa ho na to. Ale to komentovanie bab tak nehnevaj sa, to je dobry buran. Sprava sa, akoby mu na tebe ani nezalezalo. Ja by som asi nebola s chlapom co sa ku mne takto sprava, hlavne ak by to bolo pravidelne. Ak ta ma rad, tak sa moze sice pozriet na inu babu, ale nenapadne a nieto este hodnotit ze ta ma ake kozy a fotit si ich. Je to maximalne ponizujuce spravanie voci svojej priatelke.
copana
nehajim toho chlapa, len viem dobre, že všetko čo je povedane, nemusi byť pravda a z toho vychadzam. niekto ti môže vyčitať sto veci a môže ho srať jedna, ktoru ti ani nepovie - to bol len priklad. ked sa nerozpravaju, nememu decku ani vlastna matka nerozumie. Keby sa rozpravali, iste by na neho tak nevyletela. Predpokladam, že su obaja mladi a len sa majú veľa čo učiť a ty by si tiež nemusela hneď každeho uražať a odsudzovať. Nič zlé dokopy som jej nenapísala.
podviesť ju preto nemusí. Môj ujo, odkedy sa pamätám, večne mal narážky na iné ženy, vnímam ho od mala ako takého perverzáka. Až keď som dospela, uvedomila som si, že je neskutočne neistý sám sebou. Nemá ani najmenšiu sebadôveru v seba ako muža. A v jeho rečiach cítiť ako sa stále snaží pozdvihnúť si to svoje ego. Prosto to je jeho spôsob ako sa vyrovnáva so svojou neistotou. Svoju manželku by nepodviedol, nemal by na to ani guráž. On má len reči, to ako pes čo šteká ale nehryzie. No ja osobne by som s takým mužom nemohla byť, čo nemá odvahu postaviť sa svojím problémom vyspelým spôsobom. Ten vzťah im vydržal asi len preto, že jeho manželka je veľmi sebavedomá a nejak sa nad to dokáže povzniesť. Ale šťastné manželstvo to teda veľmi nie je.
copana, z posudzovania iných názorov môže vzniknúť len umrtvenie diskusie, alebo hádka
M8cr6, co za prispevky sem davas? Este sa zastavas takeho dementa a obvinujes ju, ze to kvoli nej sa tak chova??!! Ty tiez musis mat IQ niekde vedla hlavy... Ved ak ma nejaky problem s nou, alebo sa mu to na nej napaci, tak nech si sadne a nech sa s nou porozprava ako normalny seriozny clovek. A nie bude sa obzerat po inych zenach a inych kozach pred nou. Je to hlupak, takze urcite jej tym nechce nic povedat a ak ano, tak len to, ze je to dement. On ju ponizuje a psychicky depta. Ved ked ideme do partnerstva s niekym, tak partnera berieme takeho aky je a nie potom sa ho snazit prerobit na svoj obraz. Ved ak sa niekomu nepacim, tak nech ide do prdele a nie to este, aby sa ona musela menit len pre to, ze nejaka ina ma velke kozy. Ci pana, demencia niekoho nepozna hranic....
tak asi mu na tebe niečo vadi, možno si hystericka. mala by si niektore veci prekusnut a len ticho sledovat lebo potom si budeš vyčitať ked vybuchneš a ešte nad takou hovadinou že ti nezagratuloval, možno sa hanbil bez darčeka a chcel niečo špecialne alebo aspon mat čokoladu v ruke, možno chcel niečo ine. mala si počkat a potom mu povedať že ti prišlo luto že ti nezagratuloval on ked všetci tvoji kamoši ti gratulovali, že si na to čakala...no nič, nikto mudry z neba nespadol...skuste si pohovoriť k tomu s tymi babami by som si tak vysvetlila, že ti to robi naschval aby sa sa voči nemu viacej snažila,nie aby si si dala prirobit kozy ale premyšlaj, spytaj sa ho čo mu na tebe vadi a skus to zmenit, počuvaj ho. a ked je debil naozaj on, tak ti nič nepovie a bude ti to robit furt lebo je taky
Ja som myslela, ze pocity dotycneho chlapa su uplne rovnake, ci ich hovori nahlas, alebo vnutorne "obdivuje krasu". Preto, lebo viem, ze je to prirodzene, chcem od partnera, aby mi to povedal, lebo sa moze stat, ze zistim ze je medzi kamaratmi rovnaky "buran" ako ten, ktoreho si popisovala. A to by som nechcela. A samozrejme sposob, akym to povie, je uz ta prirodzena inteligencia...
Akoze takyto neuvedomely "pubertiak", ked sa mu dostane prilezitost zasukat si s nejakou, ktora ma pekne kozy, tak to urobi bez vahania. Ked sa nehanbi pred tebou rozpravat o inych kozach, nebude sa ani hanbit zasunut si do inej kundy. Ja by som takeho sebca kopla hned do zadku a nasla by som si zrelejsieho a vaznejsieho partnera, ktory vie o com je zivot. Ten tvoj ta este velakrat pekne podvedie, ja by som takemu chlapovi neverila...