Zdravím, chcela by som sa poradiť ohľadom môjho problému, pretože si už sama neviem dať rady... Mala som priateľa, s ktorým som bola takmer 2 roky.. tieto letné prázdniny som na mesiac odišla do Ameriky a bola som úplne pokojná, mal moju stopercentnú dôveru, dennodenne sme si písali, kým som bola preč a bol jedným z hlavných dôvodov, prečo som sa po mesiaci tešila domov.. no keď som prišla späť, všetko bolo úplne iné ako som si predstavovala.. dozvedela som sa, že ma podviedol.. a nie raz! Úplne ma to dalo dole,nikdy v živote som sa podobne necítila.. strašne sme sa hádali, no teraz ma znovu prosí o šancu.. plakal mi do telefónu, potom sme sa boli porozprávať a vravel mi, že to bola jeho najväčšia chyba v živote, že si uvedomil, že chce iba mňa a presvedčí ma o tom, že to myslí naozaj vážne, že bezo mňa nemôže byť a tak ďalej, a tak ďalej... Ja som nanešťastie človek, ktorý dokáže veľmi rýchlo odpúšťať a ja sama tak strašne chcem byť znova s ním, ale na druhej strane ma to neskutočne žerie.. keď sa na neho pozriem, predstavujem si len to ako bol s inými, navyše tie baby často stretávam (som z malého mesta) a ide ma roztrhnúť... neviem, či by som s ním ešte vôbec dokázala mať sex... pred spaním nemyslím na nič iné tiež iba na to, proste vkuse mi to behá po rozume, neviem sa s tým vyrovnať, veľmi ma to trápi.. čo robiť? Ako sa cez to preniesť, keď ho ešte stále tak veľmi ľúbim? Ja vôbec neviem ako ďalej...
Podviedol ma - čo ďalej?
Myslim si ze ak to urobil raz podvedie ta aj nabuduce a este nebola jedna to ma uplne dostalo.Radsej chod od neho ten chalan nema rozum ak toto spravi behom mesiaca ze najde prilezitost ako ti zahnut.
veď toto, že moju dôveru úplne stratil, možno by sa vážne snažil a postupom času by si ju znova u mňa vybudoval, ale ten pocit, poníženie a že ma hnusne oklamal a ešte sa mi v pohode díval do očí, keď som ešte o ničom nevedela, toho sa ťažko zbavím... vôbec neviem, pre mňa bol dokonalý a je mi bez neho strašne ťažko, ale nezvládam to.. potrebujem rady, nech sa konečne rozhodnem:(
ste slobodní, nie ste manželia, možno prichádza na vás obdobie ísť si svojou cestou, tak to sa nejako spraví, bolo by fér si pred odchodom o tom pohovoriť
Ťažko radiť...Sama musíš vedieť, či to stojí za druhú šancu, alebo nie.Alebo sa budeš trápiť vždy, keď vytiahneš päty zo Slovenska?Na druhej strane urobil to, lebo si myslel, že sa to nedozvieš.Bola si preč len jeden mesiac a už ťa podviedol? Neviem, ja by som mu za týchto okolností asi druhú šancu nedávala.