Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzelka ma uz nelubi

Prezývka55

To je dobre ked to zena povie priamo to sa len tak nevidi, ocenil by som tuto vlastnost u vsetkych zien.
No tak sa pobal alebo nech sa ona pobali a je to vyriesene.
Nevidim dovod preco riesit naco zaco preco, je to fakt tak to tak musis brat.

odpovedam

Ale to nie je pravda. Ja som prestala milovat a nikto dalsi v tom nebol. Zavisi od povahy cloveka. Stale ti na tom druhom bude neico vadit, no su situacie, kedy to proste nerozdychas a druhy clovek ta zacne odpudzovat. Mozno sa u teba nieco take naslo. Aky si k manzelke? Robis vsetko, co jej vidis na ociach alebo ma k tebe respekt? Lebo ak jej plnis vsetko, tak sa necudujem, ze to dopadlo takto...

lindae

nepise sa mi to lahko,ale ak este nemate dieta,mozno je dobre,ze ti to povedala na rovinu a chce to ukoncit.ja som s manzelom 3 roky vydata,mame 2r syna a tiez som ho prestala milovat:( mam ho rada a vazim si ho,ale uz to nie je,co to bolo.neviem,ci mu to poviem niekedy,tvarim sa,ze je vsetko ok,ale nie som stastna...problem bol v tom,ze on si mnou zacal byt hrozne isty,nijake prejavy zaujmu ani nic...som mlada a myslim,ze aj atraktivna a jeho ignoracia proste zabila akekolvek hlbsie city voci nemu...

TinaM

Ak si nic nevyviedol, neublizil si jej a nic vazne sa jej nestalo, tak to vidim na niekoho ineho. Ak sa zena zmeni "zo dna na den", vacsinou je v tom niekto iny. Ale nemusi to byt tento pripad.