sme manzelia rok a dva mesiace, brali sme sa po troch rokoch chodenia a teraz mi manzelka povedala ze ma prestala lubit a chce sa rozviest, druhy muz v tom nieje to viem isto, hm co si mam otom mysliet? Da sa s tym este nieco robit?
Manzelka ma uz nelubi
To je dobre ked to zena povie priamo to sa len tak nevidi, ocenil by som tuto vlastnost u vsetkych zien.
No tak sa pobal alebo nech sa ona pobali a je to vyriesene.
Nevidim dovod preco riesit naco zaco preco, je to fakt tak to tak musis brat.
Ale to nie je pravda. Ja som prestala milovat a nikto dalsi v tom nebol. Zavisi od povahy cloveka. Stale ti na tom druhom bude neico vadit, no su situacie, kedy to proste nerozdychas a druhy clovek ta zacne odpudzovat. Mozno sa u teba nieco take naslo. Aky si k manzelke? Robis vsetko, co jej vidis na ociach alebo ma k tebe respekt? Lebo ak jej plnis vsetko, tak sa necudujem, ze to dopadlo takto...
žena neprestane len tak milovať,ak v tom nie je iný chlap
čo si jej spravil ?
nepise sa mi to lahko,ale ak este nemate dieta,mozno je dobre,ze ti to povedala na rovinu a chce to ukoncit.ja som s manzelom 3 roky vydata,mame 2r syna a tiez som ho prestala milovat:( mam ho rada a vazim si ho,ale uz to nie je,co to bolo.neviem,ci mu to poviem niekedy,tvarim sa,ze je vsetko ok,ale nie som stastna...problem bol v tom,ze on si mnou zacal byt hrozne isty,nijake prejavy zaujmu ani nic...som mlada a myslim,ze aj atraktivna a jeho ignoracia proste zabila akekolvek hlbsie city voci nemu...
Ak si nic nevyviedol, neublizil si jej a nic vazne sa jej nestalo, tak to vidim na niekoho ineho. Ak sa zena zmeni "zo dna na den", vacsinou je v tom niekto iny. Ale nemusi to byt tento pripad.
? Vraj v lete este bolo dobre...
A si si istý, že v tom nie je iný chlap?