sme manzelia rok a dva mesiace, brali sme sa po troch rokoch chodenia a teraz mi manzelka povedala ze ma prestala lubit a chce sa rozviest, druhy muz v tom nieje to viem isto, hm co si mam otom mysliet? Da sa s tym este nieco robit?
Manzelka ma uz nelubi
Ak to mieni všetko len tak zahodiť, tak to nemá význam nejak slepo udržovať
a nechce to vobec nijak riesit? to len tak zabali cely vas vztah?
..keď sa stratí láska tak to môže byť problém..
Fuha, no to nejako skoro po svadbe nie? A to tri roky chodenia neprišla na to že asi niesi ten pravý? Či čakala že po svadbe budú zázraky? Že sa niečo zmení? Nechápem tieto ženy, a tiež si myslím že už ma iného, ako ináč by prišla na to že ťa neľúbi? Len v náručí toho koho ľúbi... Možno sa mýlim. Každopádne držím palce aby si sa z toho čo najskôr pozbieral. Odstupom času budeš rád že si sa rozviedol, lebo stretneš niekoho kto ťa bude skutočne lubit
Osobne by som teda nepovedal, ze v tom nik iny nebude. Podla mna toho druheho len dobre skryva
ak nema na to dovod, este jej hadam rodina bude dohovarat, este mozno zmeni nazor, neponahlaj sa do rozvodu, este je prilis skoro. Ona by si tiez mala uvedomit, ze zrejme nikdy nebude niekoho milovat cely zivot, a nemoze skakat z manzelstva do manzelstva, inak moze lahko skoncit zle.
Po roku manzlstva ju uz manzelstvo omrzelo???
Zvlastne...dievca je nejake nestale,
ved manzelstvo nieje auto, ze toto sa mi uz nepaci kupim ine..
Laska je vedome rozhodnutie psychicky zdraveho jedinca: tohoto cloveka budem mat rad, lubit ho zo vsetkymi vlastnostami naveky! za vsetkych okolnosti, so vsetkou zodpovednostou.
V dnesnej dobe vidavat mlade matky s malym dietatkom, a ... rozvedene.
Prestali sa mat radi.
Myslim, ze im treba odnat obciansky preukaz, zbavit ich SVOJPRAVNOSTI !
Svedci to o ich dusevnej labilite a nezrelosti.
Luto mi ich deti!
Pribeh: dokoncim si vysku, zarobim, posporim, aby som mala zadne dvierka, ked sa rozidem s chlapom.
Alebo: chlapa nepotrebujem, zarobim dost, nebudem nikomu prat smradlave ponozky, varit a zehlit.
Alebo: chlap podnika, nespi-snazi sa pre rodinu, spolu maju 8 deti, zrazu u zeny vyhybka- rozvod, ze ona sa chce realizovat, nechce byt len pri detoch a pri sporaku. Robi maserku v Rakusku, tam ma prenajaty byt, a.. uziva zivot.
Chlap robi v dvoch robotach, dostavia dom, zena ho prestala lubit, zrazu rozvod...
Chlap vezme pozicku na dom, hrdlaci v robote, 3 deti, zena na poste, partia rozvedene, atd. sama zabava, zene prepne a vikendy do noci, zabava, flirt..
Chlap ma firmu so zenou, snazivy, krajcirstvo, obliecky, atd.. Zena sa po 20 rokoch manzelstva, 2 deti, zalubi do o 10 rokov mladsieho dodavatela tovaru, rodina rozbita, rozvod. Muz jej nechal prosperujucu firmu, jemu byt. Po roku uzivania si, sa mladik vyparil, zena zacala pit, dlhy, exekutor zabavil firmu, a pruser...
Vsetko spolocny menovatel : dobry a tolerantny, a slusny chlap, starostlivy, a zeny???
nech si kazdy urobi usudok sam.
Zena nevie co chce, ale dosiahnut to musi... to vyrok jedneho slusneho pana, 75 rokov, 2.krat dobre zenaty, vychoval dvoch synov z 1.manzelstva od zeny alkoholicky.
bud chlap a pozri sa realite do oci....je v tom iny chlap..niekto lepsi ako ty....ale stoho si nic nerob to je realita...drzim palce nech ta to rychlo prejde
...niekedy je dobrá ignorancia ale niededy zas nie hlavne ked ste málo spolu to berem ked žena lúbinapr. 10,15rokov... apotom sa zrazu odlúbi to má vela dovodov" može to bit v mužovi že už dávno jej niečo vadí očom ani nemáš potuchy"...ale zas je smutné že ti to nepovie no treba komunikáciu...každopádne či je to muž alebo žena! vihoviet si pochopitsa navzájom" pytat sa anie chodit okolo horúcej kaše niekedy aj ženy majú problém s komunokáciou nič s nej nedostaneš! proste za zatne a má zmetok v hlave" a ti nevieš na čom si ak človek nebol násilník tyran alkoholik lajdák gamblér a vagabund" tak sa dá vela zachránit"...treba vedietz prečo si ta brala? tam boly hodnoty ak má teraz iné ....to je postupom veku treba vela porozmíšlat kde človek nájde svoje štastie či u svojej rodiny slebo u nového, manželstvo nie je len viskúšat si ho to je na celý život zmena ak ja láska tam je cesta mnohé mladé manželky ešte stále nevedia čo chcú"....