Zaplatím to ja alebo doktorka?

Príspevok v téme: Zaplatím to ja alebo doktorka?
Annie.S

ahojte, amm dosť vážny problem vzhľadom na moju fin. situáciu. nosím ešte fixny strojček, je to OK, lenže už ho mam 2 roky a stále sa nič nedeje..čeľustná mi ho stále nejde dať dole hoci sľubovala, že DO 2 rokov bude dole. za kontrolu platím bez uhrady ZP už rok aj niečo 10€ malú,..ale samozrrejme , že mne robi stále "veľkú"!a raz platím min. 17 občas aj 50€. v lete mi povedala, že potrebujem 2 šraubky na obidve strany zubov. 1 šrauba= 30€ ..u inej zubárky v podstate za celý deň u tej ,čo mi to robila a u mojej čelustnej som dala dokopy 180€ . ak počítam cestu, kt. má 85 km, tak to je celkom slušná suma.. myslela som si že to už bude len lepšie, avšak. dnes ako som bola v škole jedla som, citila som na ejdnej strane bolesť. vôbec ma nenapadlo , že by mi mohla sa ta šrauba hýbať.prišla som domov, a šrauby nikde. a tak sa chcem opýtať, že čo mam robiť. mám rpavo pýtať si odnej opakovane nasadenie za nekvalitnu pracu? alebo mam možnosť odmietnuť? alebo uknčiť liečbu ? veľmi dobre sme vedeli , čo nás čaká,ale niektoré 50€ a100€ "prepady " sme nečakali. moji rodičia obja statili zamestanie , a nemame peniaze , nie že uplne ale proste je to drahý špás pre nich teraz. čo mám spraviť?

Annie.S

www.zdravedasna.sk - too na treťom obrázu am tiež, premostenie.a tu na dalšom je ta šruba čo mi vyletela, správne : sa to volá implantát a tk to vyzerá , to za 30€, : www.youtube.com

Annie.S

no, mala som aj taketo myšlienky po mature, čo ak chcem odísť zo slovenska? čo potom. ? som už z toho uplne vedľa..asi navštívim kovo-šrot.

sudoku09

keby sme zili v state ako svajciarsko kde funguje aj nejake pravo a spravodlivost, tak ti aj poviem, ze by si to mala reklamovat a ziadat bezplatnu napravu alebo vratenie penazi... ale kedze sme na slovensku tak neviem co poradit aby to malo aj nejaky pozitivny a realny efekt... ale vo vseobecnosti je najlepsia rada sa odtialto odstahovat kym su otvorene hranice