Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nízky tlak

Príspevok v téme: Nízky tlak
domina13

Mám nízky tlak a stávalo sa mi to aj neskôr ale po dni po dvoch mi to prešlo. Ale už neviem čo mám robiť, vôbec sa nevnímam, neviem či mi je zima, či mi je teplo, neviem sa vôbec sústrediť, keď niečo prečítam hneď to zabudnem. Keď si dám mobil a penaženku do tašky o 5 sekúnd zabudnem či som si ich tam dávala a musím sa tam zas pozrieť. Ak máte niekto s tým skúsenosti prosím Vás dajte vedieť.

Neo Ned

Za nízkym tlakom môže byť únava a stres.
Mám tiež nízky tlak a na margo tých lekárov, konk. obvodný mi povedal, že to je dobre, vraj to možno značí dlhovekosť...:)Skôr to je na závrat a kolaps.

Niekde som čítal, že určité hodnoty nízkeho tlaku sa liečiť nemusia.

V knihe autora Jörg Zittlau, Ako sa liečiť vhodnou stravou,
boli nejaké typy aj na nízky tlak.

hanka9

Tiez mam nizky tlak a chystam sa k lekarovi

no najprv si nastudujem svoje prava

www.suscch.eu

a dalsie ...

pre istotu

lebo NEVEDOMOST slovenskeho obcana je prave to, co ini s oblubou vyuzivaju a zneuzivaju, na com bohatnu a to sa deje takpovediac vsade kolo nas ...

perla

mne na nizky tlak pomaha fyzicka aktivita teraz je pekne pocasie
pocasie.pozri.sk tak skus ist na prechadzku vacsiu troska sa nadychas cerstveho vzduchu a budes mat fyzicku zataz.... niekdo hovori ze aj troska alkoholu pomaha ale to sa neda stale praktizovat :-||

SamS

Môj tlak je v priemre 99-110 na 68-70
ako kedy, keď mám strach a pred skúškami,mala som tlak 120 na 80.
Mám prácu na vzduchu a v teréne, takže ešte aj plávam a turistika a celkovo sa hýbem skoro stále.

Fleur-de-lis

na nízky tlak môže pomôcť pravidelná športová aktivita a dostatok vody. Káva sa odporúča tiež, ale ja osobne som kávu vyradila a zdá sa mi, že mávam odvtedy menej bolesti hlavy, čo môže nízky tlak spôsobovať.
Ale neviem, tie príznaky čo píšeš, sú naozaj spôsobené len nízkym tlakom? Alebo máš až tak extrémne nízky tlak?

hanka9

AK sa spraval lekar tak, ako to popisujes, nema co robit lekara a uz vobec nie brat plat.

povinnostou lekara je totizto pacienta liecit v sulade s profesionalnou etikou,odbornostou a najmodernejsimi medicinskymi vyzkumami a znalostami

a nie hovorit pacientovi, ze nizky tlak zdedil, resp, uzavriet to takymito kecami

jedulka

...nemyslím si,že je dobré se sami diagnostikovat ... některé neduhy mají až 60% společných znaků ... šla bych za lékařem a raději hned dvěma,aby se správná diagnóza potvrdila ....