Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na čo slúži ruženec? Pomôže pri zachovaní zdravia?

ruz.

Nejde mi to do hlavy, že mladý, studovany ludia ktorý toho mnoho vedia aj o prirodnych vedach, ale o Božích vedach su úplný analfabeti. Prepacte mi za tento výraz. Keď si uvedomis, že ešte DNES možes byť pred Božím súdom, tvoje vedomosti ti budú na nič. Kolko mladých vrcholových aktivnych sportovcov som poznal, nikdy už ich neuvidím. A boli neustále pod lek.kontrolov. Je to na zamyslenie...

Prezývka55

ruz. neviem bol som minule u lekara a na ordinacii nemal napisane ze ci je veriaci alebo nie, popravde ma to ani nezaujima islo mi skor o to ze ci ma posle na kvalitne vysetrenia a da dobre lieky.
Pre mna za mna nech je aj dzihadista, pokial to je jeho intimna vec nech si to necha pre seba, na nabozku mi najviac vadi potreba ludi sirit tieto pre mna kraviny.
Keby si kazdy svoju vieru nechal pre seba a neovplyvnoval nou niekoho bolo by lepsie, nech si hockto uznava co chce ale nech tym nezasahuje do mojho ani do spolocenskeho zivota, pretoza viera je intimna zalezitost podla mna.

elena...

ruženec je modlitba a modlitba je rozhovor s Bohom, ak je veriaca, tak sa pri ruženci dostáva do rozhovoru s Bohom, viera uzdravuje, asi tak stručne, ale viera je dar, tak sa ti može zdať to čo robí nepochopiteľné, ale vždy lepšie, ako keby vyvádzala v jej stave a veku všelijaké kúsky a problémy, s ktorými by vám strpčovala život, ten ruženec je neškodný

pandorica

Keď ja mám stále problém s tým veriacim.Kto sa považuje za veriaceho, čo to znamená byť veriaci?Uznávať cirkev?Ja neuznávam cirkev, ja som čistý gnostik, som teda veriaca, alebo neveriaca?Kto o tom rozhoduje?

ruz.

RNG toho uznávám ako fundovaneho odbornka v oblasti zdravia, doplnkov...
Mal u mňa ***** teraz má *****+
Dovod: radšej pojdem veriacemu lekarovi, ako ateistovi.