Vracanie u psov

Bea1971

Aj náš psík zvracal dva dni. Vždy sa nazral trávy ktorú následne vyvrátil no po dvoch dňoch sa to ustalilo. Hnačku nemal, preto som ani nealarmovala veterinára. Myslím si, že to mal z teplých pamlskov. Teda z pamlskov, kt. boli v miestnosti pri teplote nad 24'C. Prestali sme mu ich dávať a spolu s trávou sme to zvládli ?

lienka...

skusila si mu ponuknut varené kura , nakrájané na kuskočky ?

niekedy je ťažké nájsť dobrého veterinára, ale ak nepapá treba chodť na infuzie. Niekedy veru aj 10 dní, nie iba jednorázovo.

jack martina

dobri psik mi hnackoval a postupne prestaval jest,teraz stale zvracia zltu penu a potravu odmieta uz uplne druhy den a chrapci nosom ako keby nieco vdychol,navstivila som uz dvoch veterinarov dostal inekcie,lieky infuzie .apsolvoval sono,rengen,odber krvy dietu zacalo to pred dvomi tyzdnami podla vysletkov mu nic vazne neni.ja mam vsak podozrenie na otravu uz som zufala psik mi pred ocami chradne len lezi smutne a schudol pol kila.co mu moze byt poradte!

Prezývka55

:D :D ale sranda ze aj v roku 2013 sa najdu este ludia ktory na internete umiestnia fotku ako lokalnu linku z ich pc k suboru :D
pripomenulo mi to casy ked su ludia kopirovali ikonky z plochy na disketu ked chceli nejaky program alebo hru :D

Plus tato tema je dost nechutna.

pandorica

Aj môj pes občas vygrcá všeličo možné.Myslím, že ak normálne žerie a vylučuje, nemusíš sa strachovať.Dávaj pozor, či má v poriadku stolicu a nie je nejaký sklesnutý.Potom by som to riešila u veterinára.

TinaM

Nas pes zas obcas vyvracia...alebo skor "vypudi" zo zaludka neidentifikovatelne veci :) Celu gucu napr. chlpov, kusky kartonu, polystyren, vatu...proste vsetko, co vo svojej nenasytnosti, pripadne hravosti stihne skonzumovat a zaroven nedokaze spracovat. Je to podla mna v poriadku, takto sa precistuje.

Deria

Ak zvracia potravu, nie je to dobre znamenie, vyhladaj radsej veterinara. Psi si vsak aj cistia zaludok a vtedy zvracaju zltu alebo bielu penu. Casto k tomu potrebuju travu. Potom ju vyvratia alebo vykakaju. To nie je choroba.