Teraz sa chcem hlavne sústrediť na dievčatá naše krásne Slovenské. :)
Takže.. ženy ako už názov udáva čakám odpovede na to aký typ muža sa vám najviac páči.. či už priateľský, pekný a tak to už nechám na vás.. :)
Koľko ľudí toľko chutí
Sympaticky vzhladom aj spravanim.
rozvažny, rozumny, dospely, šikovny ...). takeho presne mam ^ ^
v prvom rade dobrá povaha kt vždy zmení aj nie najlepší obal to znamená primerané sebavedomie,sebaistota kt vyžaruje, upravený, teda čisté zuby pravidelne sa holí,priatelský ale nie submisívny, introvert jemný,a tichsí ale sučasne priebojný,nie je drzý hlučný stredobod spoločnosti.stará s ohygienu k ženám sa správa zdvorilo.vzhlad mliečna plet tmavohnedé oči tmavé vlasy,dlhá tvár.skor stíhly bez zbytočne velkých svalov,s menším prmpulickom alebo trocha silnejší-nie extrovert.
Taký, ktorý nepije a nefajčí.
čisto teoreticky..taký, pri ktorom by nebol priestor na analýzu nejakých vlastností-vnútorných alebo vonkajších, ale iba akýsi pseudopriestor bez času, v ktorom by bola ...
Hm, škoda, že bol zadaný.To tak býva, tí dobrí sa hneď minú.
Ja nic nenapisem ,lebo potom je vsetko inak ,ako napisem :D
Ale asi takto : 1. musí ma zbaliť on a celkom sám 2. musí sa mi páčiť (a to je sakra náročné ) . Čiže chemia, obojstanna náklonnosť, a potom je vsetko ostatné nepodstatné.
pandorica, jedného, celkom podobného som stretla. Môj profesor na univerite, zadaný profesor. Len na turistiku nechodí, ani za kultúrou. Je programátor, tí sú večne vyťažení. Inak, jediný chlap, kvôli ktorému by som bola ochotná zabudnúť na svoju minulosť.
Ja ani neviem, asi žiadny :( aj ked sa mi sem tam nejaký páči, nájdem na nom niečo...a ked nic, tak že asi je buď gay alebo je príliš perfektný