Nemam sa rada

Príspevok v téme: Nemam sa rada
jalenja

chcem sa spytat ako sa mam naucit mat rada samu seba. Som unavena z toho ako sa stale trapim pre svoj nestastny vztah, pre chyby, ktore som porobila, ale aj zo vsetkeho na okolo, ked sa pozriem do zrkadla vidim jedno velke prazdno a proste z casti aj odpor k samej sebe. Neviem ako to zmenit....ma s tym neikto skusenost?

tralala21

sebapoznanie/sebarozvoj ... tieto dve veci ťa naučia a privedú na cestu k sebe samej, aby si v sebe objavila tú úžasnú ženu, ktorá sa v tebe skrýva... ktorej neskôr môžeš dať slobodu, respektíve ju zo seba ,,vypľuješ" a myslim si, že sa ti svet zmení. A zrazu nastane zmena aj v tvojom okolí,živote :)

nebude to hned, chce to vela času, trpezlivosti, veľa smútku, ale bude to stáť za to...

ODPORÚČAM TI KNIHY autor : Osho ... ma vela knih, kazda je zamerana na nieco iné.. ale v podstate v kazdej najdes to, co hladas a dozvies sa tam odpoved. Dozvies sa tam aj odpovede, ktore si nejak vedela vopred a len si to u neho potvrdis, že: ,,aha, tak toto som nejak citila, že to takto ma byt a OSHO v tom texte ti to len potvrdí :) ) ... ( ak aj necitaš, tak urcite ta to zacne bavit.. ja som necítala knihy, nebavilo ma to, ale co sa tyka tychto knih ohladom sebapoznavania, to ma chyta stale, lebo mi to dava vela)

veľa stastia :) :P

chanonn

Napisala si,ako mne z duse.
ja mam tento problem uz rok a neviem sa z toho vymotat... len ja mam aj zdravotne probelmi aj vztahy vsetko dokopy.

mat rada samu seba je nejdolezitejsie lebo ak nemas rada samu seba , nemozes rozdavat radost a nikto pri tebe nebude stastny.

pokial mas len vnutorny boj, je to len a len tebe musis sa s tym vysporiadat nechat minulsot ved chyby robi kazdy, musis sa naucit ze dalsi prebudenie do noveho dna je dar, je to trosku cudne ze to pisem prave ja ale mozes mi verit ja to prezivam uz dlho. nepotrebujes psychologa , to je aspon moj nazor ... potrebujes citit ze zivot je naozaj velmi krasny a ty mozes zacat zase ako uplne nova, ovela lepsia:-)

mne povedala jedna velmi mudra zena : AKO MOZES NEMAT RADA DOKONCA NENEVIDIET CO BOH STVORIL.. dufam ze som ti aspon malinko pomohla:-)

Fleur-de-lis

nauč sa byť milosrdná k sebe samej. A hovor k sebe povzbudivo, nezhadzuj sa. (Ak sa ti niečo nepodarí, povzbuď sa, že síce si to teraz zbabrala, ale nabudúce si dáš väčší pozor...). Zmier sa s nedokonalosťou. Dokonalosť v tomto živote nikto nedosiahne.
Netráv hodiny premýšľaním o tom, aká si neschopná, ale podnikaj maličké kroky k zlepšeniu. Pády prídu, nenechaj sa odradiť, je to normálne.
Ak sa ti to nebude dariť samej, tak si nájdi niekoho kto ti bude oporou. Či z blízkych alebo profesijnú, teda psychológa.
A tie modlitby to určite všetko uľahčia a urýchlia.