Ako sa mat rad

Príspevok v téme: Ako sa mat rad
jalenja

chcem sa spytat ako sa mam naucit mat rada samu seba. Som unavena z toho ako sa stale trapim pre svoj nestastny vztah, pre chyby, ktore som porobila, ale aj zo vsetkeho na okolo, ked sa pozriem do zrkadla vidim jedno velke prazdno a proste z casti aj odpor k samej sebe. Neviem ako to zmenit....ma s tym neikto skusenost?

Majkybodyfit1

Aj ja som sa presne takto cítil... ,ale dal som si nejaké tie ciele pre seba.. a to myslím na posilku a behanie.. ,ale vrátim sa k začiatku.. nenávidel som sa lebo som mal vzťah s krásnou ženou (cca pred 3 rokmi) neprejavoval som záujem o vážnejší vzťah a až na konci som zistil ako veľmi ju milujem.. a tým všetko som pos*al prestal som chodiť do spoločnosti.. papkal som veľmi veľa a pribral som.. nemal som skoro žiadnych kamarátov.. len svojich rodičov od ktorých som tiež počul nejaké negatívne hlášky.. ,ALE pred 1 a polrokom som povedal ,že potrebujem zmenu.. a aj nastala :) cítim sa byť oveľa lepší, krajší a mám rád seba pretože mi narástlo EGO.. ,ktoré je veľmi dôležité.. mne pomohol fyzický tréning.. :))

Alfonzi

Asocializuj sa trochu :) skus zit trochu bez ostatnych, bez kamaratov, bez vztahu. Cisto len sama. A potom zistis ze si na vsetko sama a jediny kto ti v niecom pomoze si ty sama. A kedze ak nieco budes chciet musis si k otmu dopomoct sama, tak samozrejme ze musis sa o seba aj starat aby si sa zdokonalovala :) a uvidis raz dva sa naucis spravat sa k sebe tak ako treba...