Som vadná?

Príspevok v téme: Som vadná?
bodka94

Je normálne že keď prídem zo školy som unavená aj keď tam nebolo nič také námahavé ? potom si pripadám že som strašne lenivá. Cez leto som cvičievala a teraz keď prídem zo školy nič sa mi nechce.
..
je normálne, že som radšej sama ako medzi ľudmi ? nerada som medzi ľudmi, bavia sa o somarinách, načo im tá komunikácia je , keď to aj tak zabudnú o čom sa bavili a zase sa aj tak budú vypytovať.

nudí ma to, že najprv sedím v škole do druhej, prídem domov chvíľu si oddýchnem a zase sa musím učiť a keď sa doučím , tak už nemám chuť niečo robiť..

som lenivá alebo čo? je normálne že ma nebaví nič ? mam 16 rokov a nevyznám sa v sebe.. to príde samo po čase alebo čo..?

bodka94

Ki792 : presne toto iste aj ja ,som rada ze niekto to chape ,ze to preziva to iste..

a to varenie no pokial viem tak najhorsie su na tom ti co vystudovali kuchar casnik ,to su statistiky zevraj..

a tie prechadzky moze byt dobry napad,dakujem

doubledog

a kde si prisla na to, ze ta varenie neuzivi?

na svete su predsa statisice az miliony ludi, ktorych varenie zivi

Ki792

potom som vadná aj ja, presne ako píšeš.. to isté !!!!! .. akurat ze mam 17. Uz ma nic nebaví, v škole sa mi nedari.. a stale som unavena spávam vyse 8 hodin kazdy den v skole uplne zaspavam pridem domou to iste..
Behavala som ked som mala cas, prestala som. Jedine co rada bicyklujem v lete neni dna ked nan nejdem.. a v zime snowboard.. a pride jesen vsetko je napi** ... mala som kopec kamaratok ale uz nemám ziadnu.. neverím nikomu po tom ako ma kazdy casom sklamal.

bodka94

no na bicykel peniaze nemam,na korcule tiez a na plavaren niesom ochotna davat 2,5 eura ked nemam peniaze
malovanie a keramika ma nebavi strata casu pre mna
a hudobny nastroj ,nechce sa mi rok chodit na teoriu a az druhy rok sa ucit hrat..to uz budem v maturitnom rocniku kde s budem chciet venovat skole nie hraniu na nstroje

prezyvka55 ja si to citavam,ale nezapamätam si to..

Prezyvka55

bodka94 tak ked sa chces venovat medicine kludne si na nete studuj veci o liekoch a chorobach o alternativach o vsetkom, hoc sa to v skole ani neucite, ked ta to bavi, raz sa ti to urcite bude hodit.

inak toto co si vymenovala je dobre ale skor ako nejaky relax, treba si popri tom najst aj nejaku serioznu vec.

phoe

Šport je aj bicyklovanie, korčuľovanie, plávanie, lozenie...a krúžky su trebárs maľovanie, keramika, joga, hudobné nástroje...stačí si vybrať

bodka94

Ale mna bavi ucenie,len ma nebavi tento kolobeh ,chcem nieco robit stym co sa naucim ..mam pocit ze vsetko co sa naucim zabudnem..alebo mi to je na dve veci ked to nepouzivam zatial nikde..
kruzky no tak na ziaden sportovy ist nemozem lebo som oslobodena v skole od telesnej kvoli stitnej zlaze,bolo by dost blbe keby ma potom videli ucitelia napr v skolskej posilnovni
..prihlasila som sa na anglicky kurz aspon to dufam ma bude bavit
..a moji kamarati su taki ze radasej sedia v krcme alebo doma ako idu von ,..v piatky a vikendy zase vsetci len na chaty akcie ..tam sa pije a zialbohu- som aj ja pijavala kedysik snimi a bavila som sa ale uz ma to omrzelo bavit sa len s alkoholom
chcem robit zmysluplne veci v zivote a fakt netusim co je spravne..
a viem co chcem robit chcem sa venovat medicine a mam problemy s ucenim ,pomaly mi to dopina,preto sa tolko ucim
a bavi ma varenie ale kedze z toho by som sa neuzivila,musim si hladat nieco ine co by ma bavilo

Prezyvka55

Takze moja rada je, vyber si nieco co ta bavi, nemusi to byt skola a pracuj na tom :) Jednoducho daj si ciel byt v niecom najlepsia najuspesnejsia.

Prezyvka55

No leniva si, ono toho ucenia zas tak ani vela nie je :D ked si spomienem ze ake knihy som sa musel ucit v robote a na vsetko bol termin tyzden :D zvykol som si.

Problem podla mna je ze za tym ucenim nevidis ziaden ciel ani mne sa nechcelo ale skor z dovodu ze som nevidel dovod ze preco by som sa to mal ucit ked mi to aj tak nebude treba nebavi ma to a podobne.

Treba to bud prekonat alebo sa na to mozes vyprdnut v kazdom pripade odporucam mat do zivota nejaky ciel lebo inak z teba bude troska. Alebo skoncis s nejakou diagnozou velmi popularnou na tomto fore napr BAP alebo ADHD alebo depresia.

Ja som mal vzdy ciel by uspesny a prachaty a vedel som co chcem robit a na tom som aj pracoval aj popri skole som sa radsej venoval podnikaniu lebo ma to vskole moc nebavilo.

Inak paradoxne som si oblubil veci zo skoly po skole, napriklad zacal ma zaujimat dejepis, matika a take veci co som doslova nenavidl.
Problem je ze ucitelia to nevedia podat aby to studentov bavilo, teraz ked som objavil krasy tychto vied tak si to studujem sam a to som uz davno po skole.