Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Migréna pred každou menštruáciou

Príspevok v téme: Migréna pred každou menštruáciou
biela mačka3

pred každou menštruáciou mávam migrénu - posledné tri boli strašné, pri tej najposlednejšiej mi dokonca useli dať na pohotovosti infúziu, keďže celý deň som nejedla ani nepila a vyvrátila som aj liek cinie - chodievam aj k neurologičke - ale kedže príčinou je menzes, patrí liečba tejto migrény do rúk neurologičky, alebo mám ísť k ženskej lekárke? Mám aj zvýšenú hladinu progesteronu, nemôže to aj s tým súvisieť? inak z krvi mi zistila trochu vyššiu hladinu cukru - ale keď zjem sladké, tak nemám žiadne ťažkosti - a anémiu....

pooomoc

Môze pulzujuca bolest suvisiet s tym, ze sa blizi menzes?? Este som nikdy nemala taky problem...ked sa nehybem je to ok, ale akonahle sa pohnem a postavim, tak ma ide porazit..tie tlaky v hlave su hrozne, prsia mam hrozne bolave, som nervna a neviem co s tym..pomoze klasicky panadol ???

orchidejka

biela macka3
ak budes uzivas to magneB6 prosim ta napis ci ti pomaha v prevencii, ci mas nizsi vyskyt migren resp. su miernejsie...dakujem krasne :)

jedulka

...měla jsem to roky.Migréna se musí zastavit hned jak vystrčí růžky,protože jak se rozběhne nejde jí zastavit.Začíná "teplem" v zátylku.Brala jsem na to lék migea rapid.Ale i tak doporučuji se jít zeptat na názor jak gynekologa tak neurologa ...

biela mačka3

opýtam sa na tie vitamíny neurologičky - cinie beriem, ale pri dvoch posledných migrenach mi ani tie nezabrali

RNG

Migreny su casto spojene s nedostatkom vody, kedze mnohe zeny pred menstruaciou viazu v tele vela vody.
Odporucam brat doplnok yamu, co menstruacne problemy zmiernuje, pripadne protizapalovy olej z pupalky dvojrocnej. Su aj ine ako damiana, black cohosh, angelika cinska a podobne, takze naozaj netreba zbytocne trpiet.

orchidejka23

moja mammina ma presne toto iste a uziva triptany. naposledy jej dali frovamen ktory je urceny presne na tento typ migren a celkom jej to zabera. nemusis ist ku gynekologicke, staci navstivit neurologa a povedz mi priciny vzniku tvojej migreny popr.sa opytaj aj na frovamen ak ho nepozna. je dost drahy, stoji 9.89 eur za 6tbl.