veddeli by ste mi prosim poradit nieco na rychlo sa mastnejuce vlasy? vecer si vlasy umyjem a na druhy den okolo obeda ich uz mam v okoli korienkov (plus 2,5cm od korienkov) mastne. pouzivam prevazne sampony bez silikonov. co mam s tym robit? mne sa nechce kazdy den tie vlasy umyvat
Extremne rychlo mastne vlasy - preco?
ja si musim kazdy den umyvat vlasy a rano...ked ich umyjem pred spanim tiez sa mi uz mastia na druhy den...na nervy...trosku to zachranuje suchy sampnom, cez den si ich nim presprejovat a precesat
Ak vmasirujes do pokozky vlasov tam sa nachadzaju mazove zlazy tak to neskodi vlasom,a potom nasledne na konceky pouzijes balzam na vlasy.
Lautida a neskodi ta bikarbona vlasom? dakujem..
No stale ak si umyvas vlasy vies si tak predlzit interval medzi umyvanim o taky jeden den.Cize si nebudes musiet umyvat vlasy kazdy den ale kazdy druhy.Aj pocit cistejsich a nemastnych vlasov budes mat potom pri umyvani vlasov samponom a so sod.bikar.Mam to oskusane aj ludia okolo mna ze to funguje.
suchý šampón?
inak to s tym prehrnanim vlasov mas pravdu....ja viem ze to mam ciastocne z toho
a co teda robievate? castejsie si ich umyvate?
lautida dakujem za tip. vykusam. a to pri kazdom umyvani davat alebo v akom casovom intervale? diiiky