Extremne rychlo mastne vlasy - preco?

rebulienka

baby vyskusajte prirodnu kozmetiku, ta je skvela ja pouzivam medovo mliecny sampon , a balzamy z tejto stranky -odkaz odstránený- a odkedy pouzivam tieto produkty mi staci si umyt vlasy 2x do tyzdna :) predtym som mala strasne mastiace sa vlasy rano som ich umyla a vecer som ich uz mala mastne kazdy den som si rano musela umyt vlasy aj ked viem ze kazdodenne umyvanie skodi vlasom ale nemala som na vyber a mne naozaj pomohol tento sampon a balzamy na vlasy :) vyskusala som idtial aj ine rozny produkty telove mlieka masky na tvar piling, aj mydla a mozem povedat ze su to kvalitne vyrobky co naozaj pomahaju .. mala som problematicku plet a dlhe roky som bojovala s akne no mydlo eben a vodicka jade mi pomohli uz nemam ani jednu vyrazku na tvari takze ja vam tuto znacku len odporucam urcite vyskusat

Fallenka123

Takže....baby treba si nájst prírodne bio produkty na mastné vlasy :) napr.šampón siberica...je síce drahší než tie komerčné znacky ktore Vám zničia vlasy ale stojí za to...prírodne zložky,žiadne sulfáty,silikóny,parabény a dalšie škodlivé chemikálie...stači dat do google -prírodne bio šampóny aj za 5€ alebo aj drahšie..to je už na Vás...:) vlasy si umývam 2x až 3x do týždňa..a to som mala hrozne mastiace sa vlasy. Príliš časté umývanie vlasom škodí a viac sa lámu a strácaju svoj prirodzený lesk. Zmeniť značku a prejsť na prírodne...a hotovo :) a fénovať len so studeným vzduchom a hlavu umývať len s vlažnou alebo studenou vodou.

Ja123444

Babyy, ja som sa musela zmyvat kazdy bozi den. Rano som sa zmyla a vecer mastne vlasy. Kadernicka mi poradila a ponukla sampon, a teraz mi staci ozmYvat kazdy druhy, treti den mi staci suchy sampon. Pondelok sa zmyjem a v stredu este normalnw fungujem. Sampon sa vola Black kaviar total balance shampon, cena cca 13€. Odporucujemm!!!!!!! :-)

orchidejka

ved toto ze ja vstavam uz o 5:15 a to si ani vlasy neumyvam :) preto to riesim vecer...ale asi sem-tam to budem takto riesit. dakujem kocky za vsetky vase prispevky

Lulu2011

orchidejka - ked chces mat pekne vlasy, musis si privstat :) ked mam byt v praci na 7.45 vstanem o 6tej ranajky a kavu vacsinou nestiham, ale pocit cerstvo umytych vlasov ro nahradi:)))

Agnes998

To je hormonalna pricina a to je vacsinou geneticky dane. Ak nemas akne tak bud este rada, mohlo by to byt aj hrosie. Sampony ti nepomozu, jedno aky pouzijes, kazdy ti vlasy odmasti ale ked tvoja pokozka produkuje nadmerny maz, za chvilu ich mas mastne znova. A ziaden sampon produkciu mazu neovplyvni, to je hormonalne. Suchy sampon moze pomoct, ja ho tiez obcas pouzivam, votries si ho rano do vlasov a jeden den bez umytia este vydrzis. Ale viac nie. Potom jedine co moze trocha pomoct je liek roaccutane ktory sa pouziva aj na liecbu akne, brzdi produkciu mazu. Ale neajake velke zazraky od toho tiez necakaj. Ja som si tiez musela umyvat vlasy kazdy den, pricom vecer som si ich umyla a na druhy den okolo obeda som ich uz mala mastne. Antikoncepcia tomu tiez trocha pomahala. Po douzivani roaccutane si vlasy umyvam kazdy druhy den. Velky pokrok to nie je ale aj tak trocha lepsie. Brala som ho pol roka, asi by pomohlo este viac kebyze ho beriem napr. rok.

xxxxyyyy

Orchidejka, tiez mam rovnaky problem. Tiez mi bolo poradene, ze farba na vlasy by mohla pomoct, nikdy som si vlasy "nefarbila"- len 2 x melir za zivot.. az som si teda dala farbu a vlasy sa mastili a mastia rovnako. Tiez to mam tak, ze vlasy musim umyt kazde rano, lebo ak ich umyjem vecer, okolo obedu sa uz mastia.