Ako jesť správne ovocie?

Príspevok v téme: Ako jesť správne ovocie?
poradimevam

Ako jesť správne ovocie

Ovocie a zeleninu jeme zásadne len v kvalite BIO alebo EKO.
Najvhodnejšie je ovocie , ktoré bolo dopestované v krajine resp. oblasti, kde ste sa narodili. Má presne takú energetiku, akú potrebuje vaše telo.
Vyhýbame sa postrekom a umelým hnojivám.
Je veľmi dôležité vedieť, kedy a ako jesť ovocie. Len vtedy bude mať blahodárny, detoxikačný a povzbudzujúci vplyv na náš organizmus a nebude naše telo prekysľovať, ako sa to môže stať v prípade, že sa ovocie konzumuje nesprávne.
Správny spôsob jedenia ovocia:
Ovocie nejeme po jedle, ale zásadne len na lačný žalúdok.

Je veľmi dôležitým jedlom pre správne fungovanie organizmu.
Príklad: človek zje dva kusy chleba a k tomu jeden kus ovocia.
Ovocie by bolo v normálnom prípade pripravené ísť rovno cez žalúdok do čriev, ale iná strava mu v tom bráni. Jedlo sa mieša, hnije a kvasí a mení sa na kyselinu. V čase, keď sa dostane ovocie do kontaktu s iným jedlom a tráviacimi šťavami, celá masa jedla sa začína kaziť.
Preto sa doporučuje, jesť ovocie na lačný žalúdok alebo pred jedlom.
Rôzne sťažnosti, ako napríklad grganie, nadúvanie a hnačky, budú minulosťou v prípade, že ovocie začnete jesť na prázdny žalúdok a nebudete ho miešať s iným jedlom.
Ovocie sa mieša s iným jedlom, produkuje plyn a preto sa váš žalúdok nafúkne.
Fámy o tom, že pomaranče alebo citróny pôsobia prekysľujúco, niesú pravdivé. Podľa Dr. Herberta Sheltona, pri správnom konzumovaní ovocia, vytvára všetko ovocie v našom tele zásadité prostredie.
Navyše obsahuje veľa minerálov, vitamínov a hlavne enzýmov, ktoré sú základnými kameňmi života.
Pitie džúsov je vhodné len v prípade, že ste si ich čerstvo pripravili. Sterilizované a ohrievané džúsy strácajú výživné látky.
Džúsy by sa mali piť po dúškoch, aby sa dostatočne zmiešali so slinami , čo je dôležitým tráviacim procesom.
Ovocie a zelenina vrátane správne a čerstvo pripravených štiav a za podmienok vynechania mäsa, po dobu 2-3 mesiacov, sú nesmierne silným bojovníkom proti rakovine a nespočetnému množstvu chorôb.

-odkaz odstránený-

mam56

Už si uvedomte aspoň jednú bazálnu vec. Duchovný svet je fakt. Vy musíte fičať na riadnych drogách, keď ničomu neveríte, v tej vašej Tramtárii (čo Piko?).
Idem si počúvať Alizee, nech sa upokojím. Ak sa jej niečo stane, tak potom tam nabehnem osobne. Smejte sa, ale u mňa to nie je o smiechu, ale o tvrdej realite.
To je môj anjelik, vy jablká červivé.

mam56

A čo si myslíte, že ako dôkaz? Zázrak? Spravím ho kedy len budem chcieť. So mnou sa nechcite pretekať, som ďalšej než Chuck Norris.
Mám vás všetkých dosť.
A tie vaše rasizmy? Ste vedľa jak tá jedľa. Ja vám nechcem zle, ale vaša inteligencia je taká, onaká.
Moji otroci všetci pracujú, na rozdiel od tých vašich. Ani toho ste neboli schopní, aby ste si ich ochočili. Proste už nič nedokážete. Len brechať jak tie psy.
Brechajúca spoločnosť.
Psy brechajú, ale vlak ide ďalej.

mam56

Ja vraj fajčím trávu, aby som bol v duchovnom svete? A vy na čom fičíte, wenn ich fragen darf?
Vy ste vedľa jak tá jedľa. Prosím vás, aká je tá vaša filozofia života? Ten psycho-humanizmus z ktorého sa idem pozvracať? Tomu veríte? A to je čo?
Fakt si myslíte, že duchovný svet je iba ilúzia? A na čo som sem prišiel? Pre srandu králikov?
Mám vás plné zuby. Žite si tam na tom vašom ďalekom "východe" ako bludné ovce bez pastiera. Ale ani ja už nechcem byť vašim pastierom.
Ja vám to poviem otvorene. Mám vás v pi.i.
Odo dnes je to o koalícii. Ja som skončil s opozíciou, však vy ste drbnutí. Vy už kompletne neviete, čo je normálne ani na tej, ani na onej strane. Vy ste sa proste zbláznili. VY STE SA ZBLÁZNILI.
(Kill me, I fu.k you.).
www.youtube.com

mam56

Ja som si šiel prišiel na kávu, ale desí ma to to, čo tu vidím. Ja som si sem prišiel oddýchnuť, ale nenašiel som pokoj. Najprv som bojoval proti veriacim, ale teraz? Pozerám jak puk. Kto je tu veriaci? Proti komu Mám bojovať, na SK? Zbláznil som ja JA alebo vy?
Ja som kládol dôraz na inteligenciu, ale vy ani neviete čo to je.
I want to go home, you went crazy.
Ja už neviem, čo vám mám povedať. Myslíte si, že som sa zbláznil, ale nie, vy ste sa zbláznili a to kompletne.
Ja som sem prišiel len na kávu a vy si na tomto prehnitom svete staviate svoju existenciu?
Čo tu máte isté, smrteľníci? Smrť? Či tak sa chcete predvádzať pred ostatnými smrteľníkmi?
Uf, no, ja neviem, vy nie ste v poriadku. Fakt kompletne.
Nebudem semka ani chodiť, však vy nie ste kompletní.
www.youtube.com
Podľa mňa ste sa kompletne zbláznili a za tým si stojím.
Duchovný svet je fakt.
Keby nie Creatora, tak je s nami Amen, už dávno. Vy zeros.
Čo toľko študujete vesmír? Armagedon? Pius desiderium.
Stulti.
I have given UP.

yang3

simka111 05.10.2013 18:11:57

Prepáčte z akého zdroja čerpáte svoje informácie ? webová stránka resp. kniha, časopis. Čím sú podložené Vaše informácie!
Ja mám iné skúsenosti i zdroje. Napríklad: web
style.hnonline.sk

článok : Viete, ako správne jesť ovocie? Surové a samostatne.

Teším sa na odpoveď.

P.S. aspoň z redakcie

simka111

prečo sa jogurt nema jesť rano ???

viem, že by sa mal jesť večer hlavne kôli tomu že dobre pôsobi na čreva vdaka kultúram, ale neviem prečo by sa nemal jesť ráno....

agartio2

A ked uz som pri tej vitalite, tak prikladam clanok, ako spravne pestovat ovocie.
To ked sa pouzivaju povodne odrody, a prastare vysokokmene, clovek sa dostane do tej "rajskej zahrady", z ktorej bol vyhosteny. Iba poznanim sa tam moze vratit.

img708.imageshack.us

img46.imageshack.us

Tak taketo ovocie by sa malo jest, to potom clovek inak vyzera.

agartio2

Napriklad taketo,
imageshack.us
to bolo vo vitalite uverejnene, kto to ma blizko, by som od nich bral, alebo od podobnych pestovatelov. Najtazsie je ich najst, ked nemaju reklamu, hladaju sa len cez znamosti.

agartio2

Osobne BIO velmi nedoporucujem, ale u jablk je to podla mna namieste. Ale len z blizkeho okolia, urcite nie BIO jablka z anglicka. To nepodporovat, take prevazanie jedla hore dole.
Cize BIO jablka zo slovenska, ciech, madarska alebo rakuska.

Alebo aspon nejakeho kvalitneho pestovatela, co pouziva menej chemie. To sa ale tazko zistuje. Raz som sa rozpraval z jednym co predava na trhu, a hovoril, ze pouziva malo chemie, lebo by skrachoval, keby pouzival vela. Ze pouziva co najmenej, ze za tie roky uz zistil, kolko minimalne potrebuje, aby mu skodci neznicili urodu a tolko pouziva. Cize od takych kupovat.
Ale lepsie najst nejakeho, co pestuje bez chemie. Nemusi mat ani bio certifikat. napriklad, su starsie odrody jablk, ktore nepotrebuju chemiu, lebo maju prirodzenu vitalitu. Len uz ich malokto pestuje.

agartio2

Dalej jablka obsahuju najviac pesticidov a treba ich konzumovat opatrne, z overenych zdrojov.
www.freepub.comehere.cz

Clovek si skodi iba vlastnou nevedomostou a potom to zvykne hadzat na ovocie. Ovocie nikdy neskodi, iba clovek moze skodit.