Ako si správne vybrať strednú školu?

Príspevok v téme: Ako si správne vybrať strednú školu?
verca-82

ahojte mám 14 rokov a som na základke v 9. triede avšak vôbec neviem na akú strdnú by som mala ísť .. prosím nehovorte mi tu že mám ísť na školu zo zamrením na to čo ma baví .. lebo ja fakt neviem .. Keď sa ma výchovná poradkyňa opýta kam chcem ísť na školu odpoveim obchodná ale mňa ekonomika vôbec nezaujíma .. lenže ja neviem vôbec na aký smer sa mám vybrať .. priemyslovka ani nič podobné nechcema taktiež ani gymnázium .. neučím sa na samé 1 čky .. a nebavilu by ma stále sa drviť na gympli .. ako na vysvedčení mávam tak max. 3 dvojky a ostatné jednotky ale ja neviem na čo sa mám zamerať .. baví ma biologia ale nie ľudské telo ale skôr zvieratá lenže nechcem ísť na veterinu .. potom ma baví celkom chémia lenže neznášam robenie chemických laboratórnych prácí a fakt neviem kam .. mala som zameranie že právnička že to by som chcela byť ale ja neviem už teraz vôbec . prosím poradte mi niekto lebo ja už neviem čo mám robiť , za chvíľku je testovanie a budú sa vypisovať prihlášky a ja neviem kam :/

Kiwi zirafa

Ahojte. Potrebujem poradit. Neviem na aku skolu ist som prijata za kucharku ale aj na pedagogicku,a neviem sa rozhodnut. Prosim pomoc

maria0749

ahojte!!.... Prosím pomôžte mi!! dávame si prihlášky a ja vôbec neviem na akú školu......neučím sa na samé jednotky ale na vysvedčení som mala tri 2 a potom samé 1 ......strašne ma baví biologia..bola som aj na olympiáde.... a matika mi moc nejde ... išla by som aj na gympeľ ale strašne sa bojím,že nespravím prímačky......... tak neviem čo stým ...... som zúfalá prosím poradte mi!!!!!!

Natalie

Ak ta nebavi az tak ekonomika chod na OA-cestovny ruch..ja som na nom prvacka :) je to narocne ale len kym si zvyknem a cestovny ruch je teraz vsade dolezity :)

WildWind

myslis ze gympel je iba o drveni a na ostatnyc skolach prejdes aj bez ucenia? omyl..je to iba na tebe aky pristup si k uceniu zvolis, nezalezi na akej skole si..odporucam ti chod na gympel..ja som na obchodke, ucit sa tu musim rovnako ako na gymnaziu a pritom uroven vzdelania je tu omnoho nizsia, najme matika je tu strasne slaba a prichadzam o vseobecne poznatky, ktore su castokrat zaujimave a ktore mozes ty vdaka gymplu vediet a na zaklade toho ist prakticky na akukolvek vysoku chces..mne zostava jedine ekonomicka a tiez ma ekonomika nijak nebavi,keby som na gympli dam hned prednost biologii