dobry den, chcela by som sa opytat ci caste jedenie arasidov - prazenych nesolenych moze vies k priberaniu alebo ci su pre telo nezdrave vo velkom mnozstve
Arasidy
RNG
palec hore !
vzdy sa tesim na tvoj kazdy prispevok !
nejec ich vo velkom mnozstve, pokial mozno aj vobec, alebo teda len minimalne :D. skus to nahradit inymi orechmi mandle nar je super volba
Kto si chce precitat ody na arasidy a ich znacny prispevok ku zdraviu, najde ich napr na
www.whfoods.com
Podrobnejsie na zlozenie roznych zivin pozri na
www.whfoods.com
Samozrrejme sa jedna o koncentrovane jedlo, dost vysoko kaloricke, ale obsahom zivin sa bliziace superjedlam.
nejde o to ci su zdrave alebo nezdrave. maju vela priaznivych ucinkov na telo, ale ide o to, ze su velmi kaloricke. cize ak si das styri arasidy denne, tak je to v pohode a nepriberes, ale ako vsetci dobre vieme, pri styroch nikdy nikto nezostane :D
tak si daj neprazene, nesolene...tie dokonca odporuca aj autorka knihy Najedze sa do stihlosti :)
Iba vo veeeelmi velkom mnozstve
2 doubledog ona sa nepytala zdrave nezdrave ale ci sa pribera. Ja som nasiel na nete cislo 15% aj ked sa mi to zda malo skor to bude tych tvojich 40 kazdopadne aj tych 15 by bolo vela.
Podla mna je odpoved jednoznacna ano z prazenych arasidov sa pribera.
prazene maju v sebe 15% tuku.
Jasne, ze sa z nich pribera. A treba si uvedomit, ze arasidy NIE SU ORECHY. Je to strukovina.