Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dokážem ju zbaliť?

Príspevok v téme: Dokážem ju zbaliť?
suineg

Kedže v dnešnej uponáhlanej dobe sa čoraz viac ľudí zoznamuje cez net ja som sa vybral experimentovať úplne opačným smerom.
Snažím sa "zbaliť" totálne cudziu ženskú, nepracujeme spolu, nemáme spolčné záujmy,nič o nej neviem. Vidím ju len 1 x za deň a už intenzívne na nej pracujem. Fyzicky sa mi páči, vždy sa pri nej zastavím keď idem okolo a snažím sa viesť nejakú rýchlu intezívnu debatu. Dal som si závazok, že ju do troch týždňov zlomím. Jasné, že ma može kludne odmietnuť s tou eventualitou počítam, chcem len proste vyskúšať, že či to vobec ide, niekoho takto zbaliť. Po týždni zisťujem, že je to oveľa ťažšie ako niekde na nete, všetko je reálne, všteky vnemi zapojené a je to dosť zaujímavé.
Čo si Vy myslíte o takomto experimente. Podotýkam, že je to totálne cudzia osoba. Nikto z nejakej záujmovej volnočasovej aktivity. Totálne neznáma osoba.
Myslíte si, že ju dokážem zbaliť ?

suineg

s opozíciou tebe podobných / ovecka, agnes atď./ počítam, všetko viete, všade ste boli, všetko negujete, chýba Vám ten dotyk reality a ja mám práveže tú realitu najradšej, preto som človek pozitívny, rád komunikujem, spoznávam ľudí.
Priznávam toto je len experiment, ale ak to chceš nazvať "honenie ega" prosím od netovej trubky mi to totálne nevadí :D
Ľudia viac sa usmievajte, kecajte o maličkostiach všade kde prídete, kde ste, usmejte sa, nič to nestojí len to toho druhého možno pohladí a ani o tom nemusíte vedieť, vtedy by to tu všetko inak vyzeralo.