Kedže v dnešnej uponáhlanej dobe sa čoraz viac ľudí zoznamuje cez net ja som sa vybral experimentovať úplne opačným smerom.
Snažím sa "zbaliť" totálne cudziu ženskú, nepracujeme spolu, nemáme spolčné záujmy,nič o nej neviem. Vidím ju len 1 x za deň a už intenzívne na nej pracujem. Fyzicky sa mi páči, vždy sa pri nej zastavím keď idem okolo a snažím sa viesť nejakú rýchlu intezívnu debatu. Dal som si závazok, že ju do troch týždňov zlomím. Jasné, že ma može kludne odmietnuť s tou eventualitou počítam, chcem len proste vyskúšať, že či to vobec ide, niekoho takto zbaliť. Po týždni zisťujem, že je to oveľa ťažšie ako niekde na nete, všetko je reálne, všteky vnemi zapojené a je to dosť zaujímavé.
Čo si Vy myslíte o takomto experimente. Podotýkam, že je to totálne cudzia osoba. Nikto z nejakej záujmovej volnočasovej aktivity. Totálne neznáma osoba.
Myslíte si, že ju dokážem zbaliť ?
Dokážem ju zbaliť?
Nuž, ja ako človek, čo je za každú srandu, by som ťa aj podporila, pokiaľ ju chceš len, povedzme, na jednu noc - nečítala som komenty, tak neviem -, nie na trvalejší vzťah. To by s tvojím prístupom asi nešlo.
Blondula - Na ľuďoch nech si skúšajú, na zvieratách nie, v tom máš pravdu.
2 suineg odkial to mame vediet ked sme ta v zivote nevideli :)
mne sa to takto nikdy nepodarilo aj ked ja som nesiel na to stylom ze viackrat , ale skor ze zacat rozhovor s nejakou a po minute ak mam pocit ze to ide dobre sa spytat ci by si niekedy nesla niekam sadnut. Mne povedala kazda jedna ze je zadana... Na dovolenke sa mi to podarilo ze si slecna sla so mnou sadnut relativne rychlo. Podla mna v tomto su slovaci trosku nedovercivi.
*15 ročné deti
Takže experiment..bodajby ťa kopla do prdele..
...pff, ako neviem kde žiješ ty že sa pýtaš taketo blbosti ale je uplne bežné že vztahy vznikajú najprv pri osobnom kontakte...aj ja som sa spoznala s priatelom vonku,aj moje kamarátky si tak našli vztah, aj moja rodina,aj známy... naozja len ročné deti a možno nejaké tie výnimky si hladaju vztahy cez net..tak nechápem čo trapošíš..to čo robíš nieje žiadne experimentovanie ale normálna vec...takže niesi vobec zaujímavý a ja ale dufam že tá baba ti nenaletí a bude ta nadalej ignorovať
a ked ju nezlomis, mozes zlomit svoj penis a mas po probleme...
o boy. toto dam do 3 hodin a ne 3 tyzdnov. mas uz obciansky? ak hej, vrat ho!
vidis suineg vidis, ani nepotrebujes mna a ovecku na to, aby si bol skritizovany a sprdnuty, cim to asi bude...
Chudák ženská...
ak si sa uz na to dal, tak, ako tu uz spravne zaznelo, mas pravdepodobne dost sebavedomia a slusne komunikacne schopnosti. preto mi akosi nie je jasne, k comu pri tvojich schopnostiach zbalit cudziu babenku potrebujes "publikum" tuto na fore :D... vykecat a pochvalit sa mozes aj kamosom aby ta obdivovali ...ale vsak, anyway... :DD