Viac ako rok chodim na vysetrenia a po dlhom case si lekari myslia,lepsie povedane ani sami nevedia co,ale ze asi mam urcity druh artritidy,ale vseobecne autoimunitne ochorenie,najprv som mala asi 3 roky palenie zahy,brala som antacida,potom mi dali dalsie,ale kedze som nevidela zmenu tak som zacala citat a dozvedela som sa ze dovod moze byt prave malo kyseliny.Stale si myslim,ze tie antacida mi narusili creva,mala som aj dlhodobe zapchy,potom som rok nemohla hybat s ramenom,iba som dostavala lieky na bolesti,tie som nebrala,vlastne som nikdy nebrala lieky,vzdy davam na prirodu,ale akosi sa to nazberalo a potom mi nasli zapal v ramene,zapesti,na chodidlach.Ja som presvedcena ze to ma suvislost s crevami a to prekyslenie.Stravujem sa celkom zdravo,ale k tomu sa dostavam do menopauzy,bolesti hlavy a klby raz je lepsie,raz horsie.Kupila som si vitaminC,acidophilus,pivovar.kvasnice,vit.E,Betain hydrochloride,zinok,magnezium,vit.D3,melasu,sodu bikarbonu,ashwagandhu,zeleny jacmen,ale je toho vela a neviem ci to mozem pouzivat naraz.A ako by som mohla doplnit estrogen,objednala som si aj Yam,sodu bikarbonu som brala casto,teraz sa snazim menej,neviem ci ju mozem pouzivat aj do caju a este pouzivam solanku.A vazne uvazujem nad MMS,ale este sa neviem rozhodnut.Raz mi opuchne koleno,raz zapestie a bolesti koluju hore-dole.K tomu mam opakujuci sa kasel,vraj lahky druh astmy,alergiu nemam,kasel trochu ustupil.Kupem sa v himalajske soli,epsom a trochu SB.
Zapal v tele
Sodu beriem iba obcas ked ma velmi pali zaha,tak teraz neviem co by som z toho vsetkeho mala vylucit.A nika o akom estrogene hovoris,ked ziaden neberiem
Na menopauzu treba brat napr yam, ktory zmierni hormonalne vykyvy a tak zlepsi hospodarenie s mineralmi.
Pala je z nedostatku kyselin a potlacanie ju antiacidami znioci travenie, absorbciu roznych zivin, vcitane mineralov a znici zaludocnu kyselinovu barieru proti mikrobom na jedlach a zo vzduchu. Takze nediv sa, ze si chora.
Reumaticke bolesri a opuchy su casto sposobene mykoplazmami, na co je ucinne brat NAC, extrakt z olivovych listov, Samento a pripadne serrapeptazu.
Druhy dovod su rozne zamorenia a nase vlastne virusy, ktore pri kazdom osl;abeni tela zacnu vycinat a napadat aj vnutorne organy aj tkaniva aj nervove izolacie. preto radim kazdemu si telo odmorovat=enzymaticke a absorbcne cistenie a zvysovat viralnu imunitu, na co rozne doplnky najdes cez Google.sk pod rng herpes
Treba ich brat viacero a obmienat casom.
ni-ka, zbytocne plytvas pismenkami, ja som sa len zasmiala a mavla rukou :-D
vsak ona casom na to dojde sama.
ja by som ti vrele doporucila NURCH,ale kedze lieky odmietas,tak ti poradi urcite lepsie a kvalifikovanejsie pan RNG...
mimochodom naco pouzivas aj betain hcl aj sodu bikarbonu?jedno kyselinu podporuje druhe alkalizuje...a estrogen sposobuje vzplanutie autoimunity...ale len tak dalej,komu niet rady tomu niet pomoci...
tvoj prípad je vhodný pre akupunktúru-treba dať do poriadku trávenie a potom doliečiť čo ostane