Baby poradte mi ako by ste zacali tykat muzovi kt. je od Vas o 8 rokov starsi a bol to Vas byvaly lekar??? Ako mu to navrhnut aby to nevyznelo blbo? :) Kazda rada potesi :)
Ako si zacat tykat so starsim muzom
Tak toto mi pride ako fajn kompromis :) dakujem :)
danému dotyčnému, ktorý má rovnako rokov ako ja, ale nebolo vhodné si tykať som povedala, že mi kľudne môže aj tykať ..a on, že fajn, tak si potykajme :)
no a s tým starším pánom som bola častejšie v kontakte a keď sme sa rozprávali, bolo mi hlúpe, ež mi vyká, tak som mu navrhla tykanie z jeho strany, a ja som mu ďalej vykala .. čo sa jemu nepáčilo a povedal, nech mu aj ja láskavo tykám :)
Tiez takym stylom ze si ho poziadala aby zacal tykat on tebe?
ja som to tak urobila a vždy to vyšlo,nikto neodmietol, dokonca hneď na to navrhol tiež tykanie aj z mojej strany .. a to šlo u ľudí, s kt. by som si moc tykať nemala (nebolo by to vhodné pred inými ľuďmi)...a takisto som si takto zacala tykať aj s človekom, ktorý je odo mňa o vyše 30 r. starší
To je myslim fajn napad :) dakujem :) tym sa neda co pokazit..
skús mu povedať, že ti môže tykať a ja si myslím, že aj on tebe navrhne tykanie ...
Vo väcsine pripadov navrhuje tykanie zena iba vo vynimocnych pripadoch nie teda co viem :)
Tykanie by mal navrhnut on, kedze je starsi, nie ty. Pravidla spoloc. etikety si vyhladaj. Mladsiemu od seba tykanie navrhnut mozes, ale starsiemu len ak by bol tvoj podriadeny v praci.
Akonáhle by mi začal vykať, tak asi niečo ako: "Veď mi môžete tykať, ja som Mishtagea.." .-)
napriklad stretavanie sa v nemocnici