snazim sa kazdy chodit aspon na prechazdky, doma si vzdy zapalim vonavu sviecku co mi dost pomaha. aj brasko ma rozptyluje. ale musim sa pred tym strasne pretvarovat, tak ist aj pred maminou a sestrou. minule som tak strasne vybuchla, ze som buchala do steny. bola som v strasnom amoku.
potom sa ma mamina bola spytat, ze to co malo znamenat. nedala si ale vysvelit, ako sa citim a pod., takze vysavetlovat jej podobne veci nema ziaden vyzman.
s stravou nto bude malicky problemk, aoe v sobotu sa stahujemk co sa uz nebviem dockat, tak tam s tym mozem kludne zacat.
a k odpovedi preco?
mozno je tym podpora rodiny, resp nespravne chapanie mojich problemov, ked som sa im to zacala vysvetlovat, tak na mna pozerali ako na blazna. ze ci somna svete iba ja a podobne veci...tak ked rodine nemozem doverovatr tak komu. jewdine tomu kamaratovi ku komu sa stahujem. snad mi bude lepsie, lebo ta zla energia ma dri aj dnes. som strasne napata a vnutorny nepokoj...snazim sa to izolovat, idem do mesta nieco vybavit, tak aspon trosku vypnem...