Cawte par dni do zadu mi kozna predpisala Eryfluid a este daco co neviem ako sa vola lebo je to nacmarane na cervenom paperiku na tej flaske (taka vysoka cca 15 CM a hore sa zuzuje) je na nej napisane daco ako Pafieraľ len neviem ako sa to ma pouzivat tak pls pomoc diky :D
Neviem co mi kozna predpisala
tych roztokov je urcite viac a inak ako z toho receptu, alebo z lekarskej spravy sa to nedozvie
Kabel,dakujem za vysvetlenie temy nwjako som to prehliadla.Ta flasticka moze byt roztok RSB.
lautida, neresi sa eryfluid, ale neznama tekutina v lekarenskej flaske s lekarenskym cervenym stitkom, na ktorom je napisane Potierat (ale nik nevie, ako casto a ci celoplosne, alebo bodovite).
Eryfluid sa pouziva 1az2x denne na umytu cistu osusenu pokozku.Umyjes si tvar osusis uterakom a natries na tvar.
chod sa do lekarne opytat, ci to bolo na tom recepte napisane a ak povedia, ze nie, zavolaj koznej a opytaj sa, na to mas jazyk
pretoze to mas individualne pripraveny lek v lekarni podla rozpisu, ktory kozna napisala na recept.
mala ti povedat, ako to mas pouzivat, alebo napisat na ten recept, podla ktoreho to robili.
mozes to mat zaznacene aj v karte v lekarskej sprave od nej.
jj asi je to potierat ale k tej flasticke nebol zadny letak ani zadna krabicka.. bol preto fotrik v lekarni ... a neviete ako casto to mam pouzivat tu flasticku s nazvom potierat
Určite ti to vravela aj lekárka aj lekarnicka. Ak si nepamatas, zbehni do lekárne a opýtaj sa. A zapis si to.