Zlatá žila

khtb

Odporúčam, po každej stolici utierať zadok niečím vlhkým najlepšie čo používam ja vlhčené utierky od hemoralu a každé ráno fine6. Cez deň nemám žiadne bolesti ani svrbenie ani pálenie.

luckakremp

Hemoroidy má teraz pomaly každý štvrtý človek, v lekárni na to nájdete kopec mastí, liekov a kadečoho... každému pomáha niečo iné, každý má iný organizmus, mne pomohol Hemostop gél a užívala som aj tobolky, nech to poriadne preliečim a zbavím sa toho.

Jana222

po operácii sa vrátia do roka, tiež som bola teraz použivam fine6 ten hemeroid sťahuje do vnútra a zatial pomáha aspoň nebolia pri sedení tak ako pred opráciou.

rng

Moj otec pouzival aviril na toaletny papier, ja pouzivam rdsej kremy zlozene z jedlych olejov(kakaovy, kokosovy, olivcvy, mandlovy) s pridavkom vitaminu E. Uz 20 rokov mam pokoj.

damian

Zuza, zlata zila je to iste co krcove zily, len je to na inom mieste. Povedal Ti lekar, ako sa mas stravovat? Ak Ta skutocne chce vyliecit, iste Ti to povedal.

Musis obnovit elastickost ciev. To dosiahnes tak, ze zvysis prisun latok ktore podporuju elasticitu ciev. Hlavnou latkou je RUTIN, ktory sa nachadza najviac v POHANKOVEJ MUKE. Dalej potrebujes vitamin 'E'. Prijimaj maximalnu dennu davku. Taktiez potrebujes vela vela vlakniny a teda ovocia. Na zaciatok kury sa odporuca dvojdnova dieta pozostavajuca LEN z pomarancov a pomarancovych dzusov (doma robenych). Taktiez prijimaj vela oleja (olivovy, slnecnicovy atd. Vyluc koreniny hlavne cierne stiplave. Tou stravou nielen dosiahnes elasticitu ciev ale zaroven makku stolicu, ktora nebude drazdit konecnikovu stenu a zilky. Nesed na studenom, nesed na tvrdom a nepouzivaj tvrdy toaletny papier! Prikladaj si silne harmancekove obklady! Vela stastia! Damian. damiansk@hotmail.co.uk