Chcem si objednať kvapky na chudnutie od Albertovej o ktorých som tu už viackrát čítala. Nikde som ale nenašla podrobné vyjadrenie od tých čo už to vyskúšali. Ako to funguje, treba pri tom držať aj diétu alebo stačia tie kvapky. Viete niekto? Prosím nemám záujem o komentáre aby som cvičila, nejedla a diétovala. Na to sa nepýtam. Chcem vedieť o tých kvapkách. Či fungujú a koľko sa z toho dá schudnúť. Písala som do toho centra sekretárke a tá mi odpísala že sa nemám spoliehať na kvapky lebo to chce aj aktivitu z mojej strany a bla-bla. Ale to neberiem vážne, to sa vždy píše ako také alibi. Tu totiž niektoré baby písali aj to že pri užívaní ani necvičili ani nediétovali. Neviem či to tak funguje u každého. Nemôžem nájsť tie témy ale aj tak tam neboli podrobnosti o užívaní.
Kvapky na chudnutie - pomohli vám?
jest ako prasiatko, cele dni vysedavat pri telke , vsade sa vyvazat autom a uzivat kvapecky, ktore za mna bez namahy zhodia kilecka? akesi jednoduche...s tymto by som albetrovu otravovala , jedine ak by nepomohla zmena zivotospravy, sport a kila by nesli dolu, v opacnom pripade to asi fungovat nebude ....
albertova sa tymto problemom zaobera uz dlho ma v tom skusenosti. kvapky funguju ja som zhodila 11 kilogramov ale potom som ich prestala brat lebo som odisla do rakuska robit a chodila som domov malo. to treba davat zarabat v lekarni. a chudnutie sa zastavilo. sice som nepribrala naspat ale dufala som ze to chudnutie bude prebiehat aj ked ich nebudem brat. ale tak to nefunguje. chudne sa len ked sa beru kvapky. to je ich nevyhoda podla mna.
prave ich beriem a ucinkuje to. ale pripajam sa tiez k tym ze treba to robit komplexne nielen brat kvapky troska sa aj hybat a nezrat vsetko doradu. prvorade je zdravie. kto je zdravy ten neni tucny. takze to su kvapky predovsetkym na take ozdravenie celeho tela nielen proti kilogramom navyse. kolegyna napriklad vobec nemala tieto kvapky a zacala chudnut aj tak len pri nejakej kure na oblicky kedze to bol jej hlavny problem. vidim to tak ze to telo ked sa dava do poriadku tak akosi same sa zbavuje aj prebytocnych kilogramov.
Preboha ziveho ved sa spamatajt ziadne kvapky ani nic nesposobi ze schudneye.jedine zmena stravovania mensie porcie a sport nic ine aj dietu kt vylucuju maso a hoci o zo stravy su nezmysli.vsetko jest ale mensie porcie.
ludia vy si hlavne uvedomte ze albertova sa stara hlavne o zdravie a nie o kilogrami. ked k nej pojdes s tym ze si tucna ako prasa a ona ti ma ten tuk roztopit tak ta posle niekam. najskor ta bude chciet liecit az ked budes zdrava tak mozes zacat aj chudnut. podlamna aj tucnota je choroba. ale neda sa liecit len tucnota treba liecit cele telo. o tom to je.
a lekno09 sak albertova luba. sak si najdi na googli.
malyfurik, kvapky urcite funguju. ale len ako tu pisu aj ostatny ze ich ttreba dat zarobit presne podla tvojho tela cize az po vysetreni ktore ti tam urobia. potom ti daju predpis a v lekarni ti to podla toho zarobia. schudnut sa z toho da vid moja vlastna skusenost a to som fakt nedisciplinovany clovek a dietu by som ani nedrzala. no len neviem ako dlho mi to vydrzi brala som ich rok schudla som a teraz ich uz rok zas neberiem. ci priberiem tie kilogramy naspat to je vo hviezdach dufam ze nie.
zlozenie neviem, zarabali to v lekarni. ale bola som predtym na vysetreni a tie kvapky mi dala podla toho co zistila. myslim ze to nie su take univerzalne kvapky.
mozete sem niekto napisat ako sa tie kvapky volaju, pripadne ake maju zlozenie?
cmuki, ako dlho si ich uzivala? lebo ja ich teraz beriem treti mesiac a uz mam dole 7 kg. dietu pritom nedrzim. iste upravy som urobila ale to sa tykalo len niektorych potravin co mi albertova odporucila. vzhladom na moj zdravotny stav. je to tak ako tu pisu, ju zaujima skor celkovy stav tela nez len nejake prebytocne kilogramy. druha vec je ze co ty rozumies pod chutou na sladke. jasne ze celkom tu chut nestratis ale uz to nie su u mna tie zachvaty co predtym. a nemusim sa nijako kontrolovat ide to tak samo od seba. ani to velmi nesledujem. a vazim sa len kazdy treti den ale vaha fakt ide plynule dole. ja som mala problem aj s cievami a celulitidou neboli to len tukove vankusiky co ma trapili. a pohybu nedam ani teraz velmi aj ked som si slubovala ze uz zacnem cvicit ale stale sa na nieco vyhovorim :D.