ahojte, takže mám takú dilemu, že do 12 rokov som bola ako každé normálne dievča no teraz mám 14 a o dosť som sa zmenila ako aj v spravaní tak skoro vo všetkom , viem že za to môže aj puberta, aj hormony atd .. a proste za posledný rok som sa uzatvárala tak do seba proste sa zo mňa stala viacej samotárka ako ten normálny typ človeka čo chodí každý deň vonka a tak , ja radčej zastávam doma a ked to nejde tak samotu vyhľadávam .. no a proste teraz s ami zapáčil strašne šýl ako je rock , metal.... už asi rok počúvam rockové skupiny ale teraz akoby som chcela dať na vyšší level a začína ma bbaviť počúvať metal a tak proste akoby sa zo mňa stávala core girls lenže moji rodičia mi nedovolia nosiť nafarbenú hlavu atd takže to proste nejak neprejavujem len zmena v obliekaní a hudba a síce mi nedovolia prefarbit si hlavu na červeno modro ale aspoň na tmavo čokoládovú , kedže mám tmavohnedé vlasy tak tam nebude veľý rozdiela ale aspon niečo ,..... a aktiež mám otázkočku aký máte názor na ofinu ako myslím taku tu doboku skoro cez celé čelo .. lebo ja som mala ofinu a aj ju mám len je dlhšia a dávam si ju doboku a chcela by som ten štýl zmeniť .. a proste tak no .. aký máte na tento štýl a zmeny názor ?? poradte mi nejaké dobré metal kapely alebo niečo rockové :D a aký máte názor na tú ofinu ?? poprípade mi sem hodte obrázky ako sa vám ofina páči a ako nie :) ak je tu nejaké dievča alebo chalan ktorému sa páči tento štýl alebo niečo podobné prosím napíšte do komentu , rada sa skontaktujem . viem mám len 14 ale ja som proste inšia než ostatní , niesom to obyčajné dievča , čo robí to isté čo všetci proste si idem podľa seba aj keby mojich rodičov rozdrapilo :) viem že nnemám moc vysoký vek na to aby smo sa premieňala v nejakú rockerku to nemám ani v pláne ale proste zmeniť troška štýl a postupne nie ako že hned ale tak no .. prosím napíšte mi svoj názor a odpoved na moje otázky dakujem :)
Môj štýl
podla mna je skvelé ze pocuvas takuto hudbu ja som zacal metal pocuvat v 12-tke a stále ho počúvam obliekam sa metalovo a nevidím na tom nič zlé...
vlasy si nefarby nie zeby to zle vyzeralo ale strasne sa ti znicia vlasy
ofina ? niekomu sa hodí niekomu nie ...
ak chceš kludne napíš Karcie@pokec.sk
No Pozri ja som proste neni ako moje spolužiačky a k rocku som sa dostala vďaka nojej obľúbenej skupine Mayday Parade . Asi rok ju počúvam 3 albumy dookola a neomrzelo ma to. K metalu som sa dostala nedávno keď som si pozerala video jedného dievčaťa ktoré odpovedalo na otázky a zahlásilo tam že sa jej páči skupina Tokio hotel . Tak som si ju pustila a strašne sa mi zapáčila . A teraz počúvam napr. aj skupinu Avantasia . Niesom na tvrdý hardcore metal ale na taky rock/metal .ako som sa k tomu dostala na začiatku ?? Mm . Tak mala som obdobie kde má sklamala moja najlepsia kamarádka a já som dostala bez kamaradok a pocuvala som pesnicky ako napr :Kali jedného dňa , LEvo iba príbeh ... A to má deprimovalo ešte viac tak som si povedala že budem nasilu ppcuvat ine pesnicky, hociake len nie pomale a smutne . No a potom po čase som našla skupinu Mayday Parade a úplne mi to zmenilo pohlad na hudbu . A akoby ma ta skupina vyliečila je mi ovela lepšie a odvtedy počúvam len také pesnicky alebo keď tak nějaké dobre ako tomorowland alebo dubstep no vždy nieco tvrdsie ale zasa niesom na taky metal kde vreštia iba , to sa mi nepáči .
A inak ako si sa dostala k počúvaniu rocku, metalu? :) "Sama od seba" či prostredníctvom niekoho?
A čo sa týka toho štýlu... pozri, ak TY chceš taký účes, aký si sem pridala na fotke, tak si ho jednoducho daj spraviť... povedz rodičom racionálny dôvod, že s terajším účesom skrátka nie si spokojná a chcela by si ho zmeniť... z môjho pohľadu daný účes nie je nejak extravagantný... myslím, že nemá zmysel písať ti, čo by som ti odporúčala, nakoľko každý má iný štýl, každému sa predsa páči niečo iné, čiže.... dôležité je, aby si bola TY spokojná.
To, že si chceš ísť svojou cestou je fajn, tiež som zhruba v tvojom veku začínala s tvrdou hudbou a inklinujem k nej dodnes a to už nie som násťročná... taktiež som si "zamlada" chcela dať prefarbiť vlasy - a to rovno na čierno (chválabohu, že som to nespravila :D), jedného času som nosila na sebe kadejaké farebné tužidlá, ktoré už ale nikdy nechcem... ľudia v meste ma zastavovali a pýtali sa, prečo som si tak doriadila vlasy :D v istom období som túžila aj po piercingoch v obočí, no na mne by vyzerali priam komicky, nakoľko pôsobím na základe výzoru veľmi jemne... chápem, že chceš dať najavo to, aký štýl preferuješ, no ja som toho názoru, že všetko odtiaľ potiaľ... tiež nosím rockové/metalové oblečenie či doplnky, no všetko s mierou, snažím sa to kombinovať tak, aby to vyzeralo vkusne... vidno na mne, čo obľubujem, no rozhodne nevyzerám ako typické metalistky s prefarbenými vlasmi, piercingmi, tetovaniami, čiernymi vecami a reťazami od hlavy po päty a kvalitne zmachleným ksichtom... maľujem sa len veľmi jemne, vlasy nosím v prirodzenom stave.
no nie na emo štýl ja také vlasy nechcem , chcem skrátka ofinu zostrihanú postupne no momentalne mam tu ofinu asi takto nejak
profile.ak.fbcdn.net nieje to moja fotka no a vlasy som si ešte nenafarbila dám si iba šampon a to ešte neviem kedy ale bude to čoskoro , chcem mať tmavšie vlasy .... no a ani nie že emo šýl ja nechem byť emo .. ale niečo takéto
lh6.googleusercontent.com
inak tie farebné vlasy, no ja byť tvoj rodič,tiež ti to nedovolím ... veď mať modré vlasy ach ... si mladá baba, ktorá si úplne zbytočne ničí vlasy farbením, verím tomu, že máš krásne svoje vlasy, a tak prečo ich takto zaťažovať? viem, že chceš byť iná, ale časom pochopíš, že si s tým začala skoro ... stačí ti vlasy farbiť neskôr atiež nerozumiem tomu, načo si si ich nafarbila len trochu tmavšie ako je tvoj odtieň??? a ešte k tej ofine .. keďže netuším aký máš tvar tváre, akej kvality máš vlasy a pod, je ťažko poradiť, či a aká ofina ti pôjde
tú ofinu myslíš na emo štýl??