Čaute . asi si pomyslíte,že čo za sprosti rieším ale momentálne mám dilému ... proste otváram nová vzťah a je to chalan ,ktorý sa nikdy nebozkávaaal ,tak ma poprosíl ,že či by to nemohol vyskúšať ,že by to chcel skúsiť ..no ,ale francuzaka nie a nie dať ..proste ako ho to naučiť? Pokušala som sa mu aj jazyk tam dať ale on nič ..čo mám robiť ,prosím
Francúzsky bozk
Moj muz mal frajerku co mu toho svojho slimaka strcila do ust az zvracal....a ja som to uz radsej neskusala tak sa nebozkavame vobec...len mu nerob traumu, lebo to nemusi dopdnut dobre....nech je to spontanne hlavne z jeho strany.
No mas dve moznosti....bud si zozen francuzsky kluc na ten jeho prikovany jazyk...a sup ho von vytiahnut...
...alebo uvar dobru domacu francuzsku polievku, a uvidis jak mu bude lietat jazyk po tanieri a uz ste u toho, uz ste doma. Popripade varianta s francuzskymi zemiakmi detto.
A pokial drží jazyk silou mocou za zubami tak mu ho skús vytiahnuť kombinačkami.
Šak mu jednoducho povedz, strč mi ho tam, samozrejme jazyk do pusy myslím.
ta a co mu nepovies nech ti aj on strci jazyk :D do jazyka a ide sa nato neeeeeee ty vole :D ale mozno to nema rad :D ktohovie
ROKOV MA KOLKO
Tak mu proste vysvetli o co ide a povedz mu ako na to.