Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
apat

Dobry den , chcela by som sa opytat ci mozem byt tehotna , ak s priatelom sme mali chraneny pohlavny styk, pricom sa spravil mimo. Menstruacia mi meskala 3 dni a v den ked som si robila tehotensky test, ktory vysiel negativny som dostala menstruaciu , bola rovnaka ako pominule cykly. Len stale skoro cely mesiac mam divne bolesti v bruchu a akoby bolo nafuknute. Ziadne z priznakov tehotenstva nemam , ani bolesti prsníkov ,ani ranne ci denne nevolnosti. Neviete mi poradit o co by mohlo ist? Alebo nemala niektora z vas podobny pripad? Vopred vam dakujem za odpovede.

lautida

Nemozes byt tehotna potom nieje to mozne.Ak mas bolesti moze to byt nejaky zapal,zajdi ku gynekologicke a povedz jej ako sa citis.

apat

Test som si robila viac ako 3 tyzdne po styku . Nepraskol , vsetko bolo v poriadku. Bojim sa kvoli tym obcasnym bolestiam, alebo krcom a pocitu akoby nafuknuteho brucha.

lautida

Nenapisala si kedy si si robila test po kolkych dnoch od styku.A preco si myslis ze si tehotna ked ste pouzili ochranu.Praskol vam kondom,ci ako.