Ahojte, som mlady clovek a aj ked to bude zniet divne, chcem si najst "kamaratov-dospelakov", ludi, ktore nevedu prazdne debaty, nefajcia, neopijaju sa, ale zaroven si uz niecim presli, cize dospelych ludi, ktory by mi mohli nieco dat do zivota. Najviac si rozumiem s ludni 45-55 rokov, niecim ma "fascinuju" ale vzdy ked sa chcem s nimi rozpravat, nechcu ma pocuvat a neberu ma vazne. Cize budem aj ticho len neviem kde takych ludi najst :-) Som si vedoma toho, ze v porovnani s nimi nic neviem a moje reci ich nezaujimaju, budem ticho staci mi len ich spolocnost. Kde takch ludi najst? Su nejake spolky, kluby, alebo tak?
Ja som sa snazila nieco take najst, chodila som na dospelacky volejbal, bolo to tam v pohode ale stal sa mi uraz cize nieco take pasivnejsie. Nejaky klub veteranov alebo tak :-) Neviete o niecom. Myslim to vazne.
Chcem si najst kamaratov, ale zrejme ma medzi seba nezoberu
45-55 rocni? ti maju vela veci prebratich z komunizmu, s dnesnou mladezou je to katastrofa, najlepsia vrstva su momentalne asi 30tnici 35 co podnikaju alebo venuju sa financiam alebo nejakej vede.
Nie, 45 určite nie su veterani, nemyslela som zrovna tú vekovú kategóriu :-)
A ďakujem za rady, pozriem si tie články
Mňa aj tak najviac pobavilo, že 45 roční sú už veteráni :D
Skús keramiku, maľovanie, jogu
mozno by ta mohli brat vazne kebyze rozpravas o niecom zaujimavom a (ne)detskom/niecim ich ohuris dake zaujimave veci/clanky
www.videacesky.cz
www.ac24.cz
www.youtube.com (filozofia keby si sa fakt nudila :D )
ja neviem prečo ale zasmiala som sa :-) a keď budeš chcieť, určite niečo také nájdeš, lebo nehovoríš o záujmoch alebo o niečom konkrétnom, iba o veku. A taký ľudia sú všade. Držím palce :-)
okrem geriatrii