Ahoj, ahoj, som definitívne doma:) Späť z PK i z Blavy, zo štátnej, kde mi dávali do poriadku cukrovku, našťastie len na pár dní. Môžem sa spýtať, či téma "Navždy (príbeh o vnímaní samovraždy)" bola vymazaná, alebo čo sa s ňou stalo?
A len otázku, najmä na bipolárnych, keďže drahého pána doktora som sa zabudla spýtať: dá sa na jedných liekoch na BAP fungovať takopovediac "večne", a to bez väčších výkyvov, ktoré by mohli, nebodaj, viesť k ďalšej hospitalizácii? (Keď si odmyslíme vlaky, apod.) Keď teda sadnú, což mne Abilify hej, tak či by sa na tom dalo normálne fungovať...
Večne na Abilify?
to len tak..., kniha je lepšia...
Mer, ked si uvedomis svoju cenu, ani ten vlak ta uz nebude lakat. Tu knihu beztak mozes napisat iba ty a nikto iny. Jestvuje iba jedna Mer. Stojis tak blizko, tak ju uz prijmi ;-). Mas sa na co tesit - v pravom slova zmysle, lebo stoji za to.
Kniha zatial pocka.
Beztak este potrebujes material, ako si z toho von ;D a co nasledovalo za tym :D.
Mám životný sen napísať knihu. Mám rozpísaný denník z nemocníc - knižne - teraz je to už takmer hotové. Vykašlala som sa na to a šla skákať pod vlak, s tým, nech mi to dopíše, ak bude chcieť a môcť, matka - spisovateľka - a vydá. Nešlo to (akože aj ináč, ach...). Aj tak som sa na to vybodla. Takže kotvy sú dôležité, ale ako vravím, keď mi tak poriadne prepne, je to fuk.
Mer, kabel ma pravdu s tymi kotvami, aspon jedna...zatial, pre zaciatok a uvidis, ze uz nebudes mat az take chute na ziletku. Velmi ti drzim palce.
kotvy su dolezite
kabel: Díky. Hej, vravia mi, že jadro mám zdravé, len ho vyhrabať... a nerobiť hovadiny, ako mi vravia ešte častejšie :D Kotvu? Kašlem aj na ne, keď mi prepne...
Drž sa a hlavne, so školou to nevzdávaj! Oplatí sa zabojovať, to mi ver!
Maoam, merci :) Idem späť na Trnavskú na históriu, ako som pôvodne bola, hádam do druhého ročníka a porobím si aj niečo z tretieho, uvidíme, čo bude. Teraz, každopádne, si vybavím ten ID.
(A deti, nieže sa tu budete hádať :)