rovnako, ako ženy neodkážu zdvíhať ťažké veci, či rúbať drevo.
Skrátka to nemajú nemajú v ich \"náture\".
Moje zistenie.
Muži nedokážu milovať
Vidis, sam hovoris, dokazu ALE! Ale s podmienkou...skratka, neda sa to.
izotop a kde su take zeny, ked nie na SVK?
ja som nemyslela ani urcity typ zien, len skratka ze to nejde dokopy, aby s toho mohla vzniknut laska. :)
Dokazu to, ale zena musi byt niecim osobita. Nemyslim tym, ze ma mat na zeleno nafarbene vlasy, ale mala by mat urcity osobity styl, ktory nehra, ale taka v skutocnosti je. To skoro ziadna nema. Teda aspon nie tu na SVK. Vsetky su take naumelkovane.
ja nevyplakavam a nehladam si nikoho, dokonca ani blbcov.
bla bla bla, nemas si hladat blbcov, potom by si nevyplakavala, kto chce kam
na čo by to aj robili ? Keď vždy sa nájde dosť hlupáň, ktoré sa nechajú využívať a ešte samé tvrdia, že oni ho milujú... /ale to, že on nie, lol/
Quid Rides? De te Fabula Narratur.
(chorá spoločnosť)
btb, dobrí normálni slušní rozumní chlapi Milujú, lebo láska je dosť základná, ale veď načo pre blbý dnešok, nie ?
No, ano. Je potrebne sa zamilovat aby sa rozmnozili a zvysok je dielom nahody....
kabel - esteze tak :D
Nie, lebo nemame tak vyvinute city ako vy, ale ak nam na zene zalezi, dokazeme sa naucit co mame robit, aby to pocitovala ako lasku a bola spokojna. Jednoducho to nemame v sebe a rozlisujeme rozdiel medzi nasim sexom a vasimi citmi. Ono to ale neznamena, ze jeden alebo druhy sme horsi, len sme jednoducho iny a musime najst k sebe cestu, to je vsetko :)
flegma, ty si atypicka zena :-D