Muži nedokážu milovať

LILIII

ale dokazu milovat ,len maju v genoch zvolit si vzdy tu jednoduchsiu cestu ,pre nas bolavejsiu . Proste sa odmiluju a idu dalej - po svojom .

josuf

ja si nemyslím že muži nevedia milovať,ja som bol ženatý 34 rokov .manželka mi zomrela na rakovinu.zhruba po necelom roku som si našiel priatelku , tiež je vdova.ja mam 60tku a ona je o 8 rokov mladšia.ja som do nej zalúbený už od začiatku a to už budú 2 roky.nikdy som taký zamilovaný nebol. tú ženu milujem ako nikoho.nedal by som ju za nič na svete.ona je môj život.som nesmierne šťastný že ju mám tolko bozkov čo jej dám za den nedostane niektora žena za celý život.muži vedia milovať ,len potrebujú tú pravú a ja ju mám

mkmk

Nanaaa, ver mi ze muzi milovat vedia, akurat to mozno mnohi nevedia ukazat navonok. Resp. iba maloktori chcu rozpravat o tom, ako partnerku miluju. Vidim to na svojich kolegoch a kamaratoch. V partii su to drsni chlapi, no ked telefonuje s manzelkou, je to uplne iny clovek - mily, s jemnym hlasom. No niekedy je to az vtipne.Bohuzial musim za seba povedat, ze este som takyto stav zamilovania na vlastnej kozi nezazil (a to mam dost vela rokov). No ako mnohi pisali, predpokladam, ze je to len tym, ze som este nestretol zenu,ktora by mi takto ucarovala.

prezyvko

to mi teda vysvetli beacon, čo mi určuje že sa nemôžem naviazať na 1 ženu. tvrdíš že je to biologicky dané.
to že muži do konca života milujú len svoju matku je tiež volovina. sú mnohí ktorí ju aj dokonca nenávidia.
škatuľkovanie je nepekný zlozvyk, napríklad muži sú takí a onakí, ženy také a onaké. ja bych tiež mohol povedať že ženy nevedia milovať a sú prelietavé, pretože aj takých je veľa. ale bola by to proste blbosť, pretože čo človek to osobnosť.

beacon

podla mna to skor suvusi s tym ze muzi biologicky nie su monigamne stavany a ako velmi sa vedia zamiovat a vei milovat tak velmi sa vedia viackrat teda nezoatany pri jednej zene citovo a anu vtedy ked stretnu pre nich ti pravu zenu ktoru mali roky v hlave ani jej nebudu denne hovorit ako ta milujem.len jednu zenu muluu dolonca zivota naveky svoku matku o to viac ak boli jedinacikovia.Asi by sme malu vsetci zit aspon 5rokou vzdy s inym manzelom aby sme boli stastne.

Laara

ja sa citim velmi milovana uz dva roky..stale rovnako..dokonca cim dlhsie sme spolu, tym je to hlbsie a intenzivnejsie :) hovori sa tomu stretnut toho praveho/pravu..ked to pride, tak to skratka vies..ci si zena alebo muz

a suhlas s jedulka..milovat a byt milovana..lebo potom ma zivot ozaj zmysel