Ja mam 15 a môj ma v kludnom stave 3cm.Je to normálne?Poradte prosím
malý
mám taký problém,že ked sa urobím,tak ma vždy bolí nad penisom.ako by som mal nejaký krč.Dá sa stím niečo robiť?
ono dost zalezi aj na tom aky je v tom pohotovostnom stavee
PODLA MNA NEZALEZI NA TOM AKEHO MA CHALAN:))TAKZE SA ZA TO NETRAPTE!!
Nezabudni aj maly Gašparko može urobiť veľké divadlo!!
CO JE MALE,TO JE MILE,sa vravi...
nevadi ked je maly , len nech ma velku zilu.
Čo môžeš priamo ovplyvniť:
- celkovo športuj, drží to tvoje vnútorné prostredie ale ja psychiku také, aké má byť. Nič netreba špekulovať, niekoľkokrát v týždni cvičiť – futbal, ping-pong. plávanie, prakticky čokoľvek, ale nepreháňať. Toto sa zdá – také nič. Ale pohyb je úplný základ VŠETKÉHO.
- Toto sú moje výživové doporučenia:: kvalitné bielkoviny : ryby, sója strukoviny (fazuľa), orechy, ak hydina, tak pohľadaj domácu...Bravčové je vo všeobecnosti považované za najškodlivejšie mäso. Takže...
- Na hladinu testosterónu tiež kladne vplýva konzumácia sladkých mexických zemiakov. Samozrejme, pre normálny, zdravý vývoj mladého človeka to nestačí. Píše sa o tom veľa, snáď len toľko: vyvaruj sa nadmernej konzumácii bielych rožkov a chleba a tiež veľa sladkostí. S mliekom tiež opatrne. Keď už, tak kyslomliečne produkty. Nie každý deň 2x, lebo aj tie dosť zahlieňujú.
Ešte máš prakticky všetko (pozitívne) pred sebou : )))
Ahoj, Derak..
Ak máš veľké pochybnosti, objednaj sa cez všeobecného lekára ku urológovi. Ostych daj na bok, všetko, čo sa týka človeka, je ľudské :)
.
Inak, VŠETKO ešte na tebe bude rásť. Ako, to záleží na génoch, celkových dispozíciách tvojho organizmu a tvojej životospráve.
Muži, ktorí nie sú úplne „naprataní“, majú zase relatívnu výhodu v tom, že pri vzrušení sú im k dispozícii väčšie percentá nárastu veľkosti penisu. Takže na pohľad v kľude môže byť celkom niečo iné „v stave pohotovosti“ : )
Bibina, zrejme si ešte nespoznala dušu muža. Inak by si takýto príspevok nemohla napísať :(((
Pravdepodobne nim este len cikas, tak na to je to dost a ked budes velky,tak ti pipik narastie.