malý

honič

mám taký problém,že ked sa urobím,tak ma vždy bolí nad penisom.ako by som mal nejaký krč.Dá sa stím niečo robiť?

pišta

Čo môžeš priamo ovplyvniť:
- celkovo športuj, drží to tvoje vnútorné prostredie ale ja psychiku také, aké má byť. Nič netreba špekulovať, niekoľkokrát v týždni cvičiť – futbal, ping-pong. plávanie, prakticky čokoľvek, ale nepreháňať. Toto sa zdá – také nič. Ale pohyb je úplný základ VŠETKÉHO.
- Toto sú moje výživové doporučenia:: kvalitné bielkoviny : ryby, sója strukoviny (fazuľa), orechy, ak hydina, tak pohľadaj domácu...Bravčové je vo všeobecnosti považované za najškodlivejšie mäso. Takže...
- Na hladinu testosterónu tiež kladne vplýva konzumácia sladkých mexických zemiakov. Samozrejme, pre normálny, zdravý vývoj mladého človeka to nestačí. Píše sa o tom veľa, snáď len toľko: vyvaruj sa nadmernej konzumácii bielych rožkov a chleba a tiež veľa sladkostí. S mliekom tiež opatrne. Keď už, tak kyslomliečne produkty. Nie každý deň 2x, lebo aj tie dosť zahlieňujú.
Ešte máš prakticky všetko (pozitívne) pred sebou : )))

pišta

Ahoj, Derak..
Ak máš veľké pochybnosti, objednaj sa cez všeobecného lekára ku urológovi. Ostych daj na bok, všetko, čo sa týka človeka, je ľudské :)
.
Inak, VŠETKO ešte na tebe bude rásť. Ako, to záleží na génoch, celkových dispozíciách tvojho organizmu a tvojej životospráve.
Muži, ktorí nie sú úplne „naprataní“, majú zase relatívnu výhodu v tom, že pri vzrušení sú im k dispozícii väčšie percentá nárastu veľkosti penisu. Takže na pohľad v kľude môže byť celkom niečo iné „v stave pohotovosti“ : )